Miért nem tartod elég jónak az Apple iPhone 4/3Gs-t? Csak az válaszoljon, aki sok ideig használta, tehát akinek van rendes tapasztalata!
olyan ide ne írjon, aki csak néhányszor a kezébe vette, és azért nem tetszett neki, mert még nem tudta kezelni!
most kifejezetten a mások által vélt rossz tulajdonságaira vagyok kíváncsi, és nem szeretnék óvodás szintű szarozásokat és fikázásokat látni, de dícséretet sem, mert itt nem a jóságai érdekelnek
panaszt és nemtetszést értelmes, kultúrált módon is ki lehet fejezni
nemhasználtam még iphonet
de viszont bennevagyok a telefonos szakmában és hallok innen onnan dolgokat
vegyük a 4 g-t
jelen pillanatban eggyáltalán nem éri megvenni az iphone 4 et mivel
- szoftveres hibákkal küszködik (még mindig)
- egyes telokon még mindig nincs halozat
- az "edzettüveg" elő/hátlap pókhálosodik (ha a sarkára esik (minimálisan is)darabokra reped a kijelző)
a 3gs rol sok negativumot meg nem hallottam hogy baja lenne
szerintem jobban megeri ezeknel az usa sz a roknál mongyuk 1 htc desire hd vagy 1 galaxy s
hát én sem vagyok a te embered, mert eddig csak ipod touch-om volt. de nézegettem sample fotókat, és én a kamerát gyengének találom iphone-nál. ha valami leg-leg, akkor törekedjünk már minden téren arra. a 4-es iphone-ra ez nem vonatkozik, ő rendesen fel van fegyverkezve etéren, de nagyon túl van árazva egy galaxy s-hez képest, ami lényegében ugyanazt hozza, csak android rendszerrel.
a másik dolog hogy az iphone-t nem nagyon tudod testreszabni. úgy kell használnod, ahogy az apple megálmodta. jó tudom vannak lehetőségek, de jailbreak nélkül ez nem igazán lehetséges, az meg igaz hogy amerikában legális már, de mi közel sem vagyunk amerikában.
mivel én sokat unatkozom, ezért jól jöttek a játékok, alkalmazások. ez az egyik számomra vonzó erőssége az iphone-nak/touch-nak.
viszont: ha lassan is, de androidra is beindult a "játékgyártás", és a nagyob nevek mind kijönnek erre a platform-ra is. szóval az apple előnye etéren is csökkenni látszik.
összegzés: egy galaxy-s közel azt az élményt nyújtja, mint az iphone 4, mindezt az iphone árának töredékéért.
ezt csak a nagy fanatikusok nem fogják belátni, de őket nem is lehet/kell meggyőzni, ők csak istenítsék az iphone-t.
nekem is ipod touchom van, tudom h nemely alkalmazas lenyugozo
az is valoszinu h majd az androidra is lesznek ilyen jok, de meg nincsenek, ugyhogy nem jo
galaxy s annyiban tud tobbet a 4-nel, hogy nagyobb a kepernyoje
semmi masban nem jobb nala
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!