Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zynerit aki használta/használj...

Zynerit aki használta/használja az válaszoljon pls?

Figyelt kérdés

Ma voltam bőrgyógyásznál aki egy bunkó volt azt mondta csak vizzel mossal az arcom este meg reggel és kenjem oda ahol pattanás van , mondtam neki h alapvetően nagyon száraz a bőrőm és szeretnék valami hidtratáló krémet , azt mondta semmit se csak ezt.. nah most aki használja ezt , télleg jó valamire? És milyen krémet vegyek hozzá ? Mertmindenképp fog kellenni nekem.. Garnier Pure A az yó ? Vagy inkább ne? Vagy akkor mit ? Valaki segitsen meg amit még tud valamit erről a szerről ossza meg velem pls.

előre köszi mindenkinek.

2009. jún. 5. 13:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%

Én régen nagyon pattanásos voltam és ezt használtam. Ha véletlenül olyan marad a kezed és a szádhoz érsz, hát nagyon keserű. És miután bekented vele magad utcára se tudsz kimenni, mert fénylik tőle az arcod. Egyébként ez szárítja a bőrt.

5 éve kb. abbahagytam a használatát. Azóta Clean&Clear termékeket használok: először arctisztítót, majd tonikot és végül hidratálót. Ez sokkal többet ér mint a zinerit. Nincsenek pattanásaim és a clean&clear termékeket nemcsak akkor lehet használni amikor már kialakult a pattanás, hanem megelőzésre is kiváló. A zinerit csak arra jó, hogy leszárítja, ami már kijött, de nem előzi meg a kialakulásukat, nem tisztítja kis a pórusokat.

2009. jún. 5. 13:52
 2/15 A kérdező kommentje:
nekem az ien clean and clear semmit nem használt.. de most vajon használhatom együtt a garnieres cuccaimat ezzel?
2009. jún. 5. 13:53
 3/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy használhatod. A garniert használd minden nap, hogy megelőzze a pattanásokat, kisitsztítsa a pórusokat. A zineritet pedig csak akkor használd, ha kijött a pattanás, és csak azt a felületet kezeld vele.
2009. jún. 5. 14:02
 4/15 anonim ***** válasza:
A zynerit sztem jo, de en a helyedben nem vennek drogeriaban kremet, inkabb elmennek a patikaba es ott vennek vmi illatmentes, kombinalt borre valo hidratalot!
2009. jún. 5. 14:16
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
kicsit valóban büdös, de hamar elpárolog a szaga. nekem egy csomó rokonommal csodát tett. iszonyatosan pattanásosak voltak és a zynerit teljesen elmulasztotta az összeset és azóta mindegyikük bőre szép. egy időben én is használtam, mert volt néhány rajtam is és nekem is nagyon jót tett. én csak ajánlani tudom. én vizes alapú hidratálóval kentem az az arcom használat után 1 órával és így kicsit se volt száraz a bőröm.
2009. jún. 5. 17:27
 6/15 A kérdező kommentje:
de ezt csak a pattikra rakjam ? vagymire? és ha nincs pattim akkor ne is kenjem fel?
2009. jún. 5. 20:29
 7/15 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon jo.En voltam az elo tanu ra.A tesom mikor a felszigeten volt, fast food kajat evett, ami tudjatok, hogy csunya pattanasokat okoz.Az arca tele volt, nem is tudtuk h mi legyen vele.Aztan az egyik ismerosunk ajanlotta a zyneritet.1 het alatt teljesen eltunt ,leszaritotta.Este kente fel, arcmosas utan(szappannal mosta vagy ilyen Clean & Clear-rel.)A lenyeg h hasznal, vedd meg es van hozza hasznalati utasitas is.Tudom h egy porbol all es egy lottybol amit egymasba kell onteni, es 4 hetig el kell hasznalni.:):):)Nem muszaj millimeterenkent megnezned h hol van pattanas, csak kend fel es kesz;););)
2009. jún. 5. 21:02
 8/15 A kérdező kommentje:
de nekem ilyen apro kis izék vannak főleg ami nem is pattanas csak fénybe láccanak és ien kis fehér bizé jön belülök .. azokra is kenjem rá?
2009. jún. 5. 22:09
 9/15 anonim ***** válasza:
van egy műanyag üvegcse és azon egy szivacs. és mikor kened az arcod a szivacs átázik és azzal egyenletesen tudod felvinni az arcodra. nyugodtan kend az egészet.
2009. jún. 6. 17:07
 10/15 A kérdező kommentje:
de tuti nem gáz ha együtt használom a garnier cuccokkal?
2009. jún. 7. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!