Van egy iszonyatosan nagy pattanásom, mit tegyek, hogy holnapra lejjebb menjen a duzzanat?
Figyelt kérdés
Valami gyors, házi praktika kéne.2009. jún. 3. 22:09
1/4 anonim válasza:
gennyes? ha ien nagy és sárgás a közepe, akkor tudom-tudom elvben nem szabad, de ki szoktam nyomni (de azé vigyázz h fürdés után v vmi, amikor puhább a bőrőd, meg ugye tiszta kéz). Ha simán piros az szívás, azzal nincs mit tenni
2/4 A kérdező kommentje:
hát ez az, hogy nem gennyes :D
2009. jún. 3. 23:59
3/4 anonim válasza:
Ha házi praktika kell akkor fogkrémet lehet rárakni, vagy citromot esetleg fokhagymát. De a fogkrém leszárítja és kisebb lesz, tapasztalatból mondom.
4/4 anonim válasza:
Egy ruhadarabba csomagolj be 1 db jégkockát, és nyomd rá a pattira 1-2 percre, de azért ne túl sokáig. Utána kicsit pihi, aztán újra rányomod. Egy darabig ismételgesd, az leveszi a gyulladást róla, és csökkenti a kiemelkedését a bőrfelszínből. Utána gyulladáscsökkentő krémmel (pl. neogranormon) kell bekenni, és ha szükséges, ezt naponta ismételni többször. Az is lehet, hogy csak egy bőr alatti pattanáskezdemény, és nem is fog "megérni", hogy eltávolítható legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!