Mit szólnátok ha egy csaladtagotok január 17 én mosott volna utoljára hajat és nem is szándékozná megmosni mostanában? Szerinte igy egészségesebb és jobban nő
Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 23:32
31/33 anonim válasza:
Azt nem mondtam, hogy a puncit nem kell mosni, nagyon kell ügyelni a megfelelő higiénére; viszont, ha nincs nőgyógyászati betegséged, akkor maga a hüvely öntisztuló, nem kell "belül" mosni sem szappannal, sem intimlemosóval, de még a víz is felboríthatja a kémhatást. Viszont a szeméremtestet természetesen tisztán kell tartani.
Nem gondoltam, hogy ezzel bárkinek is újat mondok.
32/33 anonim válasza:
Gusztustalan!!! nekem a vállamnál picit lejjebb ér a hajam én 3 naponta mosom szerintem 1 nő legyen igényes!!! 24 L
33/33 anonim válasza:
szerintem meg ez leginkább hajtól függ. én is max. hetente egyszer mosom, de van, hogy tíznaponta, sőt a tegnapi hajmosás előtt két hete nem mostam. az enyém nemhogy nem büdös, de nem is zsíros, mert alapban száraz (göndör, és az alapban száraz szokott lenni). magán a hajamon egyáltalán nem látszott semmi, hogy ennyi idő eltelt volna, csak az zavart, hogy viszket a fejbőröm. de nekem is eszembe jutott már, hogy ki kéne próbálni ezt az öntisztulásost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!