Mit szólnátok ha egy csaladtagotok január 17 én mosott volna utoljára hajat és nem is szándékozná megmosni mostanában? Szerinte igy egészségesebb és jobban nő
Mit szólnék? Az ő dolga.
Mikor suliba jártam 2 naponta mostam hajat,de úgy képzeljétek,hogy a másnapos hajam úgy nézett ki,mintha 1 hónapja nem mostam volna hajat. Így elhatároztam,hogy ha huzamosabb ideig otthon leszek,akkor nem mosom. Most az egyik hozzászólóhoz hasonlóan én is kipróbáltam/kipróbálom,hogy milyen,ha ritkábban mosom. 4 hónapi ritkán mosás után elmondhatom,hogy sokkal jobb,mint volt. Szeretném kitolni a 2 hajmosás közötti időt legalább 2 hétre. Most még csak 3-4 napnál tartok :)
Szóval nem mond hülyeséget a rokonod. Most munkanélküli vagyok.
Amúgy puszta logika: a fogyasztási cikkeket úgy találták ki,hogy minél többet vegyél belőlük. Szerintem a samponokban is lehet valami,ami előidézi a zsírosodást,hiszen nekik több hasznuk van,ha valaki 2-3 naponta mos hajat,mint ha hetente. Azért van az is rájuk írva (némelyikre) hogy kétszer mosd a hajad. Semmivel nem jobb,ha 2-szer mosod. Bár lehet,hogy ez csak az én összeesküvés elméletem :) Ha lepontoztok,ne emiatt tegyétek :)
HOGYAN tisztítaná magát a haj?
Miért pont az a részünk lenne "öntisztító", amit sűrűn benő a haj, így levegőt sem kap?
Ha nem mosom a hónaljam sokáig, egy idő után nem lesz szaga?
A fogam öntisztít-e?
Nem hiszem el, hogy ekkora f@szságot ennyien elhisznek. Nem csak Kiskegyedet kellene olvasni.
A Spektrumon volt pl. a What's Good for You?-ban, hogy kipróbálták a sampon elhagyását. Egy ideig rosszabbodott az alanyok állapota, aztán azt hitték, minden happy. Mikroszkóppal megnézték a fejüket, és be volt gyulladva a fejbőrük, tele volt kicsi vérpöttyökkel.
Mert egy idő után annyira dzsuva lesz a haj, hogy az ember azt hiszi, tisztul, de csak nem fér el benne több sz@r.
Tudom, hogy manapság divat a dzsuva meg a nem fürdés, és hogy minden, amire pénzt kell költeni, egy összeesküvés, de azért egy minimális higiéniai szintet tartsunk be.
Utolsó:
Lepontoztad azokat,akiknek más volt a véleményük és megmondtad a frankot. Remélem most már jól fogsz aludni. :)
Én pedig úgy látom hogy a nyomorék beszédstílus mint "dzsuva" lett manapság nagy divat.
Szép estét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!