Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borotváljam 14 évesen?

Borotváljam 14 évesen?

Figyelt kérdés

Szeretnék tangát hordani de nem borotválom még, elég érett vagyok már a koromhoz képest.Szeretném borotválni csak mindenki azt mondja h nem jó mert szúr utána meg,nagyon viszked. Bár ameddig nem élek szexuális életet lehet hogy addig felesleges, és hát az még messze lesz.

Szerintetek borotváljam vagy ráérek még vele?

Köszi a válaszokat!

L/14

2009. jún. 3. 14:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nálunk az intim gyanta 2500 Ft körül van.
2009. jún. 3. 19:29
 12/17 A kérdező kommentje:
aham köszi:D
2009. jún. 3. 20:02
 13/17 anonim válasza:

hát...én 13 éves lány vagyok és már párszor kipróbáltam hogy milyen ha tök csupasz, és nekem nagyon sz*r volt mert amikor nőtt vissza akkor nagyon viszketett meg csipett.

szerintem a tangához is elég csak a szélét leborotválni vagy csak azt ami kilóg

2009. jún. 4. 12:19
 14/17 A kérdező kommentje:
Aha hát én is félek hogy sz*r lesz szval lehet h nem az egészet "szedem" le..
2009. jún. 4. 12:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Én 15 vagyok de már 1 éve borotválom, nem élek szexuális életet, de szerintem így higiénikusabb, meg idegesít ha lent szőrős, szóval ha nem akarod akkor nem kötelező borotválnod,attól függ hogy érzed jobban magadat. Ha strandra mész akkor jól teszed ha szőrteleníted magadat.
2011. júl. 22. 21:33
 16/17 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok.Már több éve borotválom, mert engem is zavar, ha olyan lent..Egy kis idő alatt meg lehet szokni, és nem fog szúrni, ha visszanő.
2011. aug. 21. 14:30
 17/17 anonim ***** válasza:
küldj képeket, megmondom melyik a jó :D
2011. szept. 30. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!