A Ricinusolajtól tényleg csak a 3. hónaptól indul látványos növekedésnek a haj?
Figyelt kérdés
A 'ricinus olaj rendszeres használatától'-csak túl hosszú lett volna..:)
Szóval ha heti rendszerességgel használjuk, akkor az igazi látványos növekedés majd csak a 3. hónap után lesz észrevehető?
2012. febr. 12. 16:17
2/8 anonim válasza:
ez tényleg egyénfüggő.. én nekem heti 2 használat mellett már az első hónap után volt eredmény
3/8 A kérdező kommentje:
Mert én 3 hónapja használom (kb.), és én láttam már némi növekedést az első használat utántól is..???
Vagy ez látványosabb lesz így 3 hónap után?
Csak mert pár helyen ilyet olvastam, máshol meg olyat, hogy már az első használattól is serkentheti a növekedést..
??
2012. febr. 12. 17:01
4/8 anonim válasza:
Nekem már első használat után látványos volt! :)
5/8 anonim válasza:
Változó de átlagban igen... hát 1-2 kezeléstől nem is várhat az ember csodát... :S sajnos
6/8 anonim válasza:
Bocsii az offert. Mennyire zsirosodik tole a hajatok? Nekem alapbol eleg hamar zsirosodik, viszont keves is. Eleg erosen gondolkozok most a riciniusozason, de felek, hogy hamar zsirosodna tole a hajam.
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem 4-5 napos mosásról egy 7-re növekedett a hajmosások közti időszak. Eléggé szárít(szerintem).:)
2012. febr. 23. 17:41
8/8 anonim válasza:
Nekem is kitolta a hajmosás közti időszakot. 2-ről 4-re nőtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!