Ricinusolajtól hajhullás. Miért?
Figyelt kérdés
Több helyen is olvastam, hogy ricinusolaj használata után (öblítéskor) sok haj jön ki. Mi lehet az oka?2011. nov. 15. 18:21
1/7 anonim válasza:
Nekem nem volt ilyen panaszom, sőt, alapból hullik a hajam és amióta használom, alig-alig hagyok el egy két szálat. Nekem bevált. De ki tudja, ha neked olyan a fejbőröd, hogy érzékenyen reagál... (egyébként hajhullásra javasolták)
2/7 anonim válasza:
Első vagyok:
Eszembe jutott, hogy ha úgy használja az ember, hogy bekeni a haját, betekeri fóliával, majd órákig úgy hagyja, valószínűleg azért tűnik soknak mert közben is elenged egy két hagyma és az nem tud addig onnan megszabadulni, vagy húzza a fólia. Erre tudok gondolni, de mondom, nekem nagyon jó.
3/7 anonim válasza:
Csak az első egy-két alkalommal max, mert akkor sokkal alaposabban kell megmosnod a hajad, akár 2x 3x is egymás után ,ezért tűnhet úgy,hogy sok hajad hullik ki, de az amúgy is kihullott volna pár napon belül. Egyébként meg nagyon szépen növeszti, erősíti a hajat én csak ajánlani tudom
4/7 A kérdező kommentje:
Ki akartam próbálni, de több helyen is láttam, hogy ez a panaszuk vele.
2011. nov. 15. 18:38
5/7 anonim válasza:
Azért mert a normálisabb oldalakra fel van tüntetve ha sokat használja vki akkor hullik tőle!!!
6/7 anonim válasza:
hol olvastad ezt kérdező?
én tegnap próbáltam ki először ezt az olajat, egész éjjel rajtahagytam, ma reggel megmostam és annyi hajam kijött, hogy majdnem sírva fakadtam!!
nem tudom merjek e vele kísérletezni tovább, minden öblítésnél (2x mostam meg) óriási tincsek jöttek ki...
7/7 anonim válasza:
Engem is erdekelne, mert 3 hasznalas utan , nekem is elegge hulott a hajam , hajmosaskor, s elegge megijedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!