Ricinus olaj használók! Válaszolnátok?
Heti 2x használom. Havonta 3-4 centit nőtt a hajam és már az első hónap után látszott nálam az eredmény. Bár alapjáraton már gyorsabban nő a hajam, mint régebben (havi 1 centi), mert nem teszem ki semmilyen fizikai és kémiai hatásnak, egészségesen eszem, 3 liter vizet megiszom naponta és folyamatosan ápolom a hajvégemet különböző olajokkal.
Úgy használom, hogy 1 evőkanál ricinusolajat és 1 evőkanál olívaolajat összekeverek + teszek bele pár csepp rozmaringillóolajat is. Ezt felmelegítem és ráteszem a fejbőrömbe. Belemasszírozom, bedunsztolom és 4 órán keresztül fent hagyom.
itt minden le van írva:))
Heti egyszer ha sokszor mosol hajat egy héten. Én hetente kétszer mosok hajat, úgyhogy minden második alkalommal, vagy ha úgy érzem kicsit leterhelt, akkor kihagyok 1-2 alkalmat. Semmiképp se minden hajmosáskor. 1-2-t hagyj ki.
Nem nézem, hogy nő e, de párom szerint nőtt. Én inkább a töredezésre használom, és teszi a dolgát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!