Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Oliva olaj hajra? Milyen...

Oliva olaj hajra? Milyen hatásai vannak?

Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 19:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

- az egyik legjobb módszer a hajhullás megelőzésére és gyógyítására

- elősegíti a fejbőr egészségét

- kezeli a kémiai károsodást szenvedett hajszálakat,

- így elősegíti, az egészséges növekedését

- kondicionálja a hajat (fényessé és puhává teszi)

- a gombaellenes és antibakteriális tulajdonsága van, ezért könnyen megszabadulhatunk a korpától és a fejtetűtől

- táplálja a hajat

- megszünteti a haj szárazságát

2012. febr. 9. 19:28
 2/10 A kérdező kommentje:
köszönöm! és hetente kb hányszor alkalmazzam?
2012. febr. 9. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is használok oliva olajat a hajamra. Pakolásként van rajta úgy bő fél óráig,hajmosás utána finom, puha állagú lesz a hajam.Akinek száraz vagy a festék miatt roncsolt a haja annak kiváló!Úgyhogy csak ajánlani tudom!Ja és a legjobb a hidegen sajtolt.
2012. febr. 9. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Én extra szűz olívaolajat használok. Minden hajmosás előtt teszem fel 1 órára. Kb fél decit felmelegítek és belemasszírozom a fejbőrömbe és a hajam hosszába.
2012. febr. 9. 21:03
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm!és nő is a hajatok tőle?
2012. febr. 9. 21:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen.

Nézd meg ennek a lánynak az oldalát. Ő is olívaolajjal növesztette a haját:

[link]

[link]

2012. febr. 10. 08:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos arra, hogy gyorsabban nőtt -e a hajam tem tudok válaszolni, mert nekem elég lassú növekedésű, viszont ami biztos, hogy a vége nem fog töredezni, úgyhogy emiatt nem kell levágni a végét. Egyébként sokan írják, hogy nagyon jó a ricinus olaj is és, hogy gyorsabban nő tőle a haj.
2012. febr. 10. 09:46
 8/10 anonim ***** válasza:
:)
2012. ápr. 1. 17:08
 9/10 Sunshinegirl77 válasza:
Körülbelül 3-4 hete használok olívaolajat a hajamra, hajpakolásként. " hete festettem hajat, és már van 1 centis lenövésem. Sokan állítják az ellenkezőjét, vagy nem hiszik el, de jobban táplálja, és ahogyan bedörzsöljük, serkenti a vérkeringést, így gyorsabban nő a haj. Amíg rajta van a pakolás,(bármeddig, több órára, vagy akár egész éjszakára is)bátran lehet 10 percenként masszírozni, dörzsölni. Jót tesz a hajnak és a körömnek is, így hajmasszázs után nem kell kezet m9osni vagy megtörölni :D remélem segítettem. :)
2013. febr. 12. 16:01
 10/10 Sunshinegirl77 válasza:
" hete = 2 hete. Elírtam.
2013. febr. 12. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!