Jót tesz a hajnak az oliva olaj?
Szerintem próbálkozz egy fodrásszal. Ők otthon vannak az ilyesmiben, néhányuk hajgyógyászattal is foglalkozik (nem humbug), illetve forgalmaz ilyen jellegű termékeket. Nála pl. tudom, hogy van ilyesmi:
Nagyon jót tesz. Én is használom a hajamra heti 2x már fél éven át.
- az egyik legjobb módszer a hajhullás megelőzésére és gyógyítására
- elősegíti a fejbőr egészségét
- kezeli a kémiai károsodást szenvedett hajszálakat,
- így elősegíti, az egészséges növekedését
- kondicionálja a hajat (fényessé és puhává teszi)
- a gombaellenes és antibakteriális tulajdonsága van, ezért könnyen megszabadulhatunk a korpától és a fejtetűtől
- táplálja a hajat
- megszünteti a haj szárazságát
Ennyi mindenre jó :) A hajam már az első használat után nagyon puha és szép fényes lett és több használat után már a hajam hossza sem száradt ki.
A törött hajvégeken tényleg csak az olló segít. Az olívaolaj csak visszaadja a haj hidratáltságát és segít megelőzni a töredezést.
Hajmosás előtt használom. Kb 30-50ml olívaolajat kiöntök egy tálkába, majd felmelegítem a mikróban. A meleg olívaolajat belemasszírozom a fejbőrömbe és a hajam hosszába, majd egy zacsit húzok rá, arra pedig egy zuhanysapkát teszek. 2-3 óra múlva lemosom. 2x-es samponozással lejön az olaj :) és ezt csinálom heti 2x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!