Csatos póthajat szeretnék (szőke) venni. Tippek, ötletek?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni csatos szőke póthajat, hogy alkalmanként feltegyem. Budapesten lehet valahol személyesen venni? Vagy tudtok megbízható helyet, ahonnan lehetne rendelni? Igazi hajat szeretnék,(európait, azt olvastam az a legjobb) amit lehet formázni és festeni, mint a természetes hajat. Vagy esetleg van alapból hullámos csatos póthaj?2012. febr. 5. 00:38
1/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is csatos póthajam van. Én Amerikából kaptam. Ha szeretnél nagyon jó minőségű póthajat amivel bármit csinálhatsz és rászánsz kb. 20-25 ezer forintot akkor rendelj innen.
Gyönyörűek ezek a hajak és teljesen természetesnek látszik amikor felrakod. A világ minden részére ingyenes a kiszállítás. Ha megtudod engedni magadnak akkor rendelj ilyet! De ha természetes póthajat szeretnél szerintem 20 alatt nem kapsz olyat ami nagyon jó minőségű,ezek pedig tökéletesek! Tanúsíthatom! :)Youtubeon nagyon sok videójuk van ezeknek a lányoknak,ha gondolod nézd meg! Luxy hair-re keress rá a youtubeon és rengetek videót nézhetsz meg! :)
2/4 anonim válasza:
én vaterán vettem, és nagyon jó volt, vannak alapból hullámosak is, az enyém 7E körül volt annó, szőke, 50cm, 70gr. ha alapból nincs hosszabb hajad akkor minimum 100-120gr kell, hogy ne legyen természetellenes hatása, és hozzá is kell vágatni a rendes hajadhoz
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! kicsit utánaolvasgatva ma úgy döntöttem, hogy kipróbálok egy Remy hajat, vateráról. Második kommentelő, ha esetleg te is Remy hajat vettél, te milyen színű szőkét választottál?
2012. febr. 5. 18:18
4/4 anonim válasza:
erre már nem emlékszem, hogy remy volt-e
913ast vettem én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!