Nagyon anyajegyes az arcom. Nem lehetne tenni ellene valamit, hogy eltűnjenek róla?
Figyelt kérdés
A testemen persze meg alig van..nagyon rosszul érzem magam emiatt.+ ugye nem is napozhatok,és fehér vagyok, ami mégjobban kiemeli,hogy milyen sok van rajtam.Nem lehet valamit tenni,hogy jobb legyen,vagy hogy barnább legyek?(mert minél többet vagyok napon, annál jobban szaporodnak ezek a ..-rok:((( )
köszönöm szépen előre is a válaszokat 16/F
2012. jan. 29. 11:17
11/11 A kérdező kommentje:
van vagy 10-15, tehát nem lenne egyszerű.Egyet már szedettem le apával, de a heg ottmaradt.(gondolom, idővel eltűnik) szal nem olyan jo ez a leszedegetés, mert sok idő múlva lesz rendes az arcom utána, meg ugye 15 anyajegyet leszedni nem kis munka..:(
2012. jan. 29. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!