Nagyon anyajegyes az arcom. Nem lehetne tenni ellene valamit, hogy eltűnjenek róla?
A testemen persze meg alig van..nagyon rosszul érzem magam emiatt.+ ugye nem is napozhatok,és fehér vagyok, ami mégjobban kiemeli,hogy milyen sok van rajtam.Nem lehet valamit tenni,hogy jobb legyen,vagy hogy barnább legyek?(mert minél többet vagyok napon, annál jobban szaporodnak ezek a ..-rok:((( )
köszönöm szépen előre is a válaszokat 16/F
nem voltam bőrgyógyásznál, de valamit majd lépnem kellene ezügyben,mert nagyon szomorú vagyok emiatt:(
ricinusolaj?
amit írtál, nagyon jól hangzik:) honnan szereztél olajat? majd írsz,hogyha lesz valami változás?:)
Gyógyszertárban tudod megvenni. 30ml bőven elegendő lesz, az kb 150Ft-ba kerül.
Persze, majd megírom, hogy mennyire vált be. Március elejéig fogom használni, aztán majd jelentkezem :)
Van ezen az oldalon egy kérdés, ami hasznos lehet számodra:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
Én helyedben leszedetném az anyajegyeket, mert engem nagyon zavarna ha az arcomon lennének.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!