Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon anyajegyes az arcom....

Nagyon anyajegyes az arcom. Nem lehetne tenni ellene valamit, hogy eltűnjenek róla?

Figyelt kérdés

A testemen persze meg alig van..nagyon rosszul érzem magam emiatt.+ ugye nem is napozhatok,és fehér vagyok, ami mégjobban kiemeli,hogy milyen sok van rajtam.Nem lehet valamit tenni,hogy jobb legyen,vagy hogy barnább legyek?(mert minél többet vagyok napon, annál jobban szaporodnak ezek a ..-rok:((( )

köszönöm szépen előre is a válaszokat 16/F

2012. jan. 29. 11:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
bőrgyógyásznál voltál már?érdemes lenne elmenne..,
2012. jan. 29. 11:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én arcom is tele van :/ én most ricinusolajjal kenegetem őket. Utána olvasgattam külföldi oldalakon is és csak jót írnak róla.. elvileg egybeolvad a bőr színével ha napi 2x belemasszírozod 30mp-ig és 4 héten keresztül alkalmazod.. én most tartok a 4. napnál..
2012. jan. 29. 11:38
 3/11 A kérdező kommentje:

nem voltam bőrgyógyásznál, de valamit majd lépnem kellene ezügyben,mert nagyon szomorú vagyok emiatt:(

ricinusolaj?

amit írtál, nagyon jól hangzik:) honnan szereztél olajat? majd írsz,hogyha lesz valami változás?:)

2012. jan. 29. 11:42
 4/11 anonim ***** válasza:

Gyógyszertárban tudod megvenni. 30ml bőven elegendő lesz, az kb 150Ft-ba kerül.

Persze, majd megírom, hogy mennyire vált be. Március elejéig fogom használni, aztán majd jelentkezem :)

Van ezen az oldalon egy kérdés, ami hasznos lehet számodra:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

2012. jan. 29. 11:47
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi.Hát, én nagyon bízom benne,hogy el fognak tűnni, ez esztétikailag 50%-ot minimum dobna rajtam:)
2012. jan. 29. 12:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Együtt érzek :)
2012. jan. 29. 12:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Én helyedben leszedetném az anyajegyeket, mert engem nagyon zavarna ha az arcomon lennének.

28/N

2012. jan. 29. 13:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha azt a sokat leszedné tiszta heg lenne az arca! Inkább legyen anyajegyes, mint heges.
2012. jan. 29. 14:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem már a hasamról volt leszedve egy nagy kiálló anyajegy és nem is látszik a helye. Jobb így, mintha ott lenne!
2012. jan. 29. 14:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Neki nem csak egy anyajegyről van szó és semmi nem tudja neki biztosítani, hogy nem marad utána heg.
2012. jan. 29. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!