Mit tegyek hogy eltűnjenek végre a pattanásaim? 16 éves vagyok és az arcomon egyre több idegesítő pattanás jön, a hegek pedig meg maradnak. Hogy tüntethetném el őket?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 14:15
1/6 anonim válasza:
hegre ajánlom a kék kenőcsöt patikába tudsz venni kb 800ft ért
2/6 anonim válasza:
Kozmetikust ajánlok,ő minden jelenlegi problémádra tud megoldást.
3/6 anonim válasza:
Nem mindenkinek jó a kozmetikus. Én többnél is jártam, de hetekig sebes volt az arcom, mivel nagyon érzékeny a bőröm.
Én inkább a bőrgyógyászt ajánlanám, rajtam segített :) (Sotret gyógyszert írt fel, miután már sok sok ecsetelőt kipróbáltam..)
4/6 anonim válasza:
Csatlakozok az előttem szólóhoz!Bőrgyógyász!Felír kenőcsöket utána már nem lesz bajod.És ráadásul egyszer kell csak elmenned utána pedig elég csak a háziorvossal felíratni a kenőcsöket.A kozmetikussal az a baj ,hogy okés, kinyomogatja meg letisztítja de nem az összeset, annak reményében ,hogy visszamész.Bár ha nagyon szép arcot akarsz akkor havonta nem árt ha 1szer elmész kitisztítani.(: Ami még fontos ,hogy amit a bőrgyógyász ad(felirat), csakis azt használd!
5/6 anonim válasza:
Én viszont úgy gondolom,hogy a hormonháztartásra nem gyógyszert kell szedni,de valóban ez az egyszerűbb.A kozmetikusokat ne húzzátok már le,több az ilyen jellegű tudása és ő az aki időt szán arra,hogy kitisztítja.A miteszerek nem fognak kijönni maguktól.
6/6 anonim válasza:
Szerintem, ha az egész arcomat pattanás borítja 18 évesen és a kozmetikus után csak sebek, maradandó hegek jelentkeznek, akkor igenis kell a gyógyszeres kezelés... Eltüntette, aztán pedig több tízezret költöttem arra, hogy babaarcom legyen, eltűnjenek a hegek (bár van ami a mai napig nem tűnt el)
Én ezért javasoltam a bőrgyógyászt a kozmetikus helyett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!