Melyik sampon és balzsam teszi láthatóan fényesebbé a hajat?
Figyelt kérdés
+nekem hamar össze is kócolódik és ezen is kellene vhogy segíteni. előre is köszi.2009. máj. 29. 21:19
1/13 anonim válasza:
Nekem a mandulás Baba márkájú sampontól lett szép fényes; hajmosás után és száradás után is könnyen fésülhető.
2/13 A kérdező kommentje:
na erre pont nem gondoltam volna!:P köszi szépen
2009. máj. 29. 21:26
3/13 anonim válasza:
Nekem a Nívea Diamond termékektől lett gyönyörűen fényes.Bár alapból az volt,szerintem a helyes tápllkozásnak köszönhetően:)
4/13 A kérdező kommentje:
na niveát se használtam még...:)) egyébként most próbálgatom a gliss kurt,annak nagyon jó illata van:)
és mi eszel,ha szabad tudni?:D
2009. máj. 29. 21:33
5/13 A kérdező kommentje:
*mit
bocsánat:D:D
2009. máj. 29. 21:33
6/13 anonim válasza:
Loreal, Elseve Tükörfény kasmírtapintás termékcsalád
Van belőle zsíros hajra való is.
Nekem bevált, nagyon szép fényes, sejmes tőle a hajam,
pedig elég gyakran festetem. Van sampon, balzsam, fénytől védő pakolás, kifésülést segítő, olyan amitől csillogó lesz, hajolaj. :)
7/13 anonim válasza:
sok sok zöldséget,gyümit,fehérjét.Meg persze sok ásványvíz:)Jah és Revalid:D
8/13 A kérdező kommentje:
az elséve-t használtam már,az tényleg jó,csak nekem nem bírja a hajam ha sokáig egyfélét hazsnálok...és épp ezért néha a kezembe akad:)
köszi az eddigi válaszokat,még jöhetnek!:)
2009. máj. 29. 22:12
9/13 anonim válasza:
Én Kallos balzsamot használok, nekem az a legjobb, gyönyörű lesz tőle a hajam, pedig nagyon töredezett:S
10/13 A kérdező kommentje:
köszi:) jó ötletnek tűnik:P
2009. máj. 30. 00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!