Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a hajammal?

Mit tegyek a hajammal?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy másodszor lett fél év alatt dauerolva a hajam, és hát már novemberben, és nagyon ki"szöszösödött" teljesen szét, és feláll, a színe is kifakult, egyszóval nagyon gáz. Most megtépettem így válligérőre, mert nagyon letörött...így még rosszabb, és most meglátszik benne a dauerm eddig nem igazán látszott. Mit ajánlanátok hogy ne legyen ilyen?? valami ápoló pakolás/ krém???
2012. jan. 24. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Bocs de te eddig nem használtál a dauerolt hajadra valamilyen pakolást, vagy regenerálót?! Még a sima, nem dauerolt/festett.. hajra is használunk valamilyen ápolót...
2012. jan. 24. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindig kell balzsamot vagy pakolást alkalmazni.A sampon csak tisztít , nem elég , kell mellé valami ápoló is.Szerintem menj be egy fodrász kellékeshez és kérj tanácsot az eladótól.
2012. jan. 24. 21:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezen csak az segít, ha:

1. Minden hajmosás után használsz balzsamot

2. Egyenesre szárítod a hajad

3. Levágatod

2012. jan. 25. 14:44
 4/6 A kérdező kommentje:
az első kát válaszolónak írom, hogy nem használtam/használok semmi féle balzsamot/ pakolást rá..:/ anyám fodrász, tehát ha ő nem adott semmit rá, akkor nem is gondoltam hogy kellene..de már tudom:/ utolsónak köszi a választ, igen, épp ezen vagyok:)
2012. jan. 25. 16:55
 5/6 anonim válasza:

Szerintem használj pakolást és balzsamot is! Utána pedig kenj a hajvégekre olyan hajápolót, amit nem kell kimosni. Nagyon igénybe vetted a hajad, és kiszáradt, szóval most vess be mindent...

Szerintem ne vágasd le rövidebbre, írtad, h az eset óta már levágattad a töredezett részeket, és ha most még rövidebb lesz, akkor a dauer is jobban fog érvényesülni, és akkor azért fog szétállni a hajad, azzal sok gond van.

Nekem hullámos hajam van, és ha rövidebb jobban göndörödik, de most, hogy hosszú, a haj saját súlya lehúzza, és kezelhetőbb már, most szép.

2012. jan. 26. 17:32
 6/6 A kérdező kommentje:
hát teljes mértékben igazad van, de már levágattam egy hete!!!:/:/
2012. jan. 27. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!