Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi történik akkor, ha a...

Mi történik akkor, ha a festett barna hajammal ezt csináéom?

Figyelt kérdés
A hajam festett barna. A Palette Mousse Color sötétnszőkével festem, amitől gyönyörű középbarna lesz, a fénye viszont sajnos vörös, ha nem is teljesen az, nagyon vöröses, próbáltam már mindent, de nem tudom eltünteni. Ma láttam a TV-ben az új Garnier hajfestékek reklámját, a hamvasságot és a jegesszínt hirdette, ha esetleg ezt a barna hajamra festeném, a színét tudom, hogy nem változtatná meg, azt nem is akarnám, de a fényét sem? Hamvas, jeges fényre?
2012. jan. 22. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
mindenképp vöröses csillogása lesz.
2012. jan. 22. 20:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Miért? Ha egy hamvas árnyalatú, jeges fényű festéket kenek rá, hogy maradhat vörös?
2012. jan. 22. 20:35
 3/6 anonim ***** válasza:
úgy, hogy a hidrogén a barna hajadból mindig vöröset fog csinálni.
2012. jan. 22. 21:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért mert a szőke világosító árnyalat, így egyből a hajfesték pigmentjeit oldja le, így vöröses lesz.

Én szőkésbarnára festettem a hajam, majd elkezdtem barnára váltani. Világosbarna-világoshamubarna- majd sötétbarna, mire annyira befogta a hajamat hogy nem kopott nagyon tovább. Barnának barna volt, de ott volt a pirosas vöröses defekt benne, amit nem tudtam kiölni.

Vettem fekete hajszínezőt, ami már 3 hónapja majdnem fekete és nincs benne vörös. nagyon szép hamvas sötétbarna árnyalata van. Van ár 3 centis lenövésem is, ami szintén hamvas sötétbarna, úgyhogy ezzel növesztem le.

2012. jan. 23. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Én vagy aranybarnára, vagy fahéj barnára kenem, és a vörös csillogás nekem is mindig ott van! Bár engem nem zavar.
2012. jan. 23. 12:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Isten őrizz, hogy bármi feketét kenjek a hajamra, négy év alatt sikerült lenövesztenem a szép hosszú hajamat, hogy megszabaduljak a feketétől teljesen, biztos, hogy nem kenek rá feketét, akkor inkább maradjon ilyen ocsmány vörös..
2012. jan. 23. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!