Sötét barna hajammal mit művelne a Palette UIL? Esetleg tapasztalatok.
Figyelt kérdés
Ki akarom szőkíteni a sötét barna hajamat, valakinek esetleg lenn ötlete hogy milyen festékkel érnék el valamilyen eredményt??
előtte nem szeretném le szívatni.
Lenne olyan hajfesték, akinél esetleg működött a dolog??
2011. febr. 13. 18:38
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
De kérdező, ha neked nem festett a hajad, nyugodtan kibróbálhatod, amit az első válaszoló ajánlott!
De ami olcsó és jó: egy szőkítőpor+9% hidrogén-peroxid.
3/7 A kérdező kommentje:
De van rajta festék is:S
Másabb árnyalatú sötétebb barna.:S
2011. febr. 15. 18:58
4/7 anonim válasza:
Hú hát akkor gázos. Én is festett barna hajamból akartam szöszit. És bár fodrászhoz mentem, hónapokba telt, mire szép szőke lett.
5/7 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok.
nekem is festett barna volt. sőt előtte még vörös is. (a vörösre festettem 2x sötétbarnára) nekem teljesen jól leszívta amit linkeltem. kicsit narancssárgás színe lett de első szívatáshoz képest sztem tök oké színe lett
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
És mennyire viselte meg a hajad?
nagyon el törte?
2011. febr. 16. 20:28
7/7 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem. vagyis csak nagyon kicsi mértékben. kicsit "megnyúlt" a vége, de 1-2 hét után helyrejött. és megfelelően ápolom ezért meg se látszik rajta h szívattam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!