Taboo19 kérdése:
Mit tehetek a korpás hajam ellen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy már nagyon régóta korpás a hajam, viszont mostanában (az elmúlt 2 hónapban) észrevettem, hogy sokkal jobban korpásodik, mint azelőtt. Ezalatt azt értem, hogy hajmosás után pár órával megnézem a fejbőröm és ilyen nagyon nagy darab korpák vannak a fejbőrön nem jöttek még le, csak ott vannak... Nagyon kellemetlen..egyébként Seborin sampont használok a Schwarzkopftól.
Mit tudnátok ajánlani, ami segítene rajta? :S
2012. jan. 23. 14:39
11/14 anonim válasza:
Ja, elfelejtettem írni, hogy a 7-ik vagyok, és szerintem egy próbát megér ez a sampon. kb 3000 Ft, és zsíros ill száraz korpára is jó. Valószínűleg korpád van, igen.
12/14 anonim válasza:
Használj szulfokol kénsampont ez nagyon jó korpás és zsíros hajra nekem bevált.Mosd meg vele a hajad utána,mosd meg azzal a samponnal amivel egyébként is mosod és balzsamozd be.
13/14 anonim válasza:
Dr Müller teafaolajos sampon. patikában kb 1600 ft.
nekem durván korpásodott és ettől teljesen elmúlt!de érdemes mellé hajbalzsamot használni,mert szárítja a hajat!
14/14 anonim válasza:
Szerintem nem muszáj ilyen drága samponokat venni. Egy patikában kapható tök alap kén tartalmú sampon kijön párszáz forintból és ugyanolyan hatásos, csak kell utána balzsam, mert szárít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!