Hány faktoros a legerősebb naptej?
Én 50+ -ról tudok.
Én ajánlom a Vichi Capital Soleil krémet, ez nem tej.
De nagyon jó, nem ragacsos utána az ember, és szuperül véd, én melóztam vele, a tűző napon 10órát is védett.
kb 4000körül mozog az ára, de most télen lehet olcsóbb lesz.
Üdv
50-60-asat még lehet találni.
Létezik 100-as is, de azt csak bőrrákosoknak kell, meg anyajegyekre, stb, és az országban lehet hozzá se lehet jutni.
De amúgy már kimutatták, hogy egészen elhanyagolható a különbség egy 30 és 50 spf-es fényvédő között. Inkább azt kell nézni, hogy UVA-UVB ellen is védjen, ne legyen irritatív (én mindig gyerek naptejet veszek :D), és lehetőleg a környezetnek se ártson - ez inkább akkor szempont, ha tengerhez mész pl, síelésnél kisebb szempont. :D
De ha már márkát: én valami pofátlanul olcsó Disney napvédőt használtam nyáron, nem égtem le vele, és semmi bajom nem lett. :D De a Hawaiian Tropic is jó, az 3,5-5 ezer szokott lenni talán.
SPF ből 25, sima UV-ból 50.
Én az SPF 25 Frezis naptejet ajánlom, évek óta használjuk, kiadós, tartós, és megfelelően véd.
A baba miatt vettem, de már mi is ezzel kenjük magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!