Melyik a legerősebb izzadásgátló? (Bővebben lent, fontos)
Figyelt kérdés
Nagyon izzadós vagyok, főleg a fenekemnél, ha lemegyek a sarki boltba, 100m oda-vissza maximum, már itthon látszik a nadrágomon a folt.. Próbáltam már a Solutio antisudorica-t, és a Certain Dri-t is, de egyik se használt. Kérlek segítsetek :S2011. jún. 29. 12:55
2/7 A kérdező kommentje:
Már próbáltam, de az is átázik..Mint ha ott se lett volna.
2011. jún. 29. 14:19
4/7 anonim válasza:
Intimbetét?? mostanában nagy divat fiúknál is, mondjuk a tiszta alsó érdekében de szerintem izzadásnál is beválik!
5/7 anonim válasza:
Kinél divat? Pfúj ba.zdmeg.
Kitörölni már nem divat?
6/7 A kérdező kommentje:
Régebben próbáltam, az ilyen vékonyított volt, nem használt az sem.. :(
2011. jún. 29. 18:41
7/7 anonim válasza:
Sztem vegyél külön Old Spice-t csak a fenekedre. Most majd valaki lehet jól leolt, de én hónaljra ezt az egyet szeretem, ez vált be. Akkor nem kizárt hogy a fenéknél is beválik. Csak akkor a nagy WC-t mindenképpen estére tervezd. De azért nézz utána nem e káros a fenékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!