Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Melyik a legerősebb izzadásgát...

Melyik a legerősebb izzadásgátló? Mit használsz?

Figyelt kérdés

páromnak vennék,mert elég izzadós, meg az ingjén hamar meglátszik. melyik a legjobb ,erősebb? és spary vagy golyós vagy stift? Sztem a stift.

Adidas3

Gillette (ez az új)

Axe

Olds Spice

.....

.....

2009. dec. 6. 20:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
én axe stiftet használok, jó mert nem izzad a hónaljam. pedig elég izzadós vok
2009. dec. 6. 20:22
 2/14 A kérdező kommentje:

linkek is jöhetnek :)

köszi a választ!

2009. dec. 6. 20:23
 3/14 anonim ***** válasza:

Gillette

Nivea

Es rendelj az Amway-tol izzadasgatlot, a puderosat, ne a golyosat. A legjobb szerintem!

De amugy a puderos a legjobb mindenbol.

Es nem artana, ha tartana tisztitokurat a parod. Az enyem is izzados, egyszer utana olvastam a neten, es azt irta, hogy belso tisztitokura segit, valamint a nem dohanyzas.

Ezen kivul szortelenitse a honaljat.

2009. dec. 6. 20:28
 4/14 anonim ***** válasza:
Én is az axe stiftet tudom ajánlani, az én párom is elég izzadós és ez vált be eddig a legjobban.
2009. dec. 6. 20:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Rexona for men
2009. dec. 6. 20:31
 6/14 A kérdező kommentje:
szőrteleníti :) és nem dohányzik, nem iszik alkoholt.
2009. dec. 6. 20:31
 7/14 A kérdező kommentje:
eddig az adidas3 -t vettem neki, mert az sportolóknak van kifejlesztve...tehát elvileg erős, de hát ......mégis meglátszik a ruhán a folt :(
2009. dec. 6. 20:33
 8/14 anonim ***** válasza:
48%
hát én ajánlaom: adidas action 3 deo stick , Old spice anti-perspirant gel .... golyos deot semmi képpenn mert az non rossz vagyis hát nekem de ez az én véleményem .
2009. dec. 6. 20:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A legerősebb izzadást is megszünteti a gyógyszertárakban kapható VICHY 48 órás izzadságszabályozós golyós dezodor!!! (Illatmentes változata is van, de az illatos is nagyon kellemes, fiúknak is jó.)

Én a kamasz gyerekeimnek ezt veszem, mióta felfedeztük, SZUPERJÓ!

Igaz, elég drága, de elegendő naponta 1x használni, nem úgy, mint a többit, amit többször kell használni a nap folyamán. Szóval, ez jóval tovább tart!

2009. dec. 6. 20:52
 10/14 anonim ***** válasza:
Amway-tol mindenkepp rendeljel egyet, amit irtam mar korabban. Talan 2000 Ft korul van, super! Meg anno az egyik nagyon izzados kolleganom ajanlotta, gondoltam, kiprobalom. Es tenyleg jo.
2009. dec. 6. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!