Melyik a legerősebb izzadásgátló? Mit használsz?
páromnak vennék,mert elég izzadós, meg az ingjén hamar meglátszik. melyik a legjobb ,erősebb? és spary vagy golyós vagy stift? Sztem a stift.
Adidas3
Gillette (ez az új)
Axe
Olds Spice
.....
.....
Nekem is az Amway vált be, de nekem jó a golyós is. A kiszerelése is duplája a szokásosnak, nem 50, hanem 100 ml. Nagyon sokáig elég.
Szeretem még a VICHY-t is, de az fele akkora és drágább. Időnként az illata miatt azért arra is elcsábulok.
sajnos a drágákra nincs pénzem :S, de majd ha összejön olyat is veszek neki.
köszi a válaszokat!
Szia, nekem nem vált be se a Vichy, se más drága.
Gyógyszertárban lehet kapni egy készítményt, Solutio antisudorica, párszáz forint (ha az orvos írja fel, 200 ft alatt van), és nekem ez vált be. Nagyon izzadtam, komolyan mondom, hogy csavarni lehetett a vizet a pólóimból. Tenyérnyi foltok voltak a hónaljamnál, de most már nem izzadok.
Csak vigyázzatok vele, mert elég erős, kimarhatja a bőrt.
Ja, és este fürdés után kenje be magát, amikor száraz a bőr, különben kimarja. Lehet, hogy kicsit viszketni is fog tőle.
Mivel teljesen illatmentes, ezért reggel használhat mellé olyan dezodort, aminek tetszik az illata.
Sok sikert, de biztos vagyok benne, hogy használni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!