Hogyan ápolod a hajad?
úristen, kur.va sok időtök van.
én heti 3szor megmosom, aztán ennyi. mégis mindig szép, és nem költök rá tízezreket.
Hű, na ez volna az :D
Utolsó! Akkor légy hálás az Istennek, hogy olyan hajjal áldott meg a sors, amivel nem kell egyebet csinálnod. Írtam korábban, hogy se nem vasalom, se nem szárítgatom, mégis ilyen a hajam. És tudod mit? Megéri az a pár perc heti 3x, minthogy olyan legyen a hajam , mint 5 éve volt (akkor még vállig ért és egy betegség miatt nagy része ki is hullott, ezért is kezdtem a ricinusos pakolásba). De azért örülök, hogy neked semmi bajod sincsen és elégedett vagy a hajaddal.
természetesen ápolom a hajamat, és nem használok rá semmi agyon reklámozott, bolti szintetikus szemetet.
Tojássampon házilag: http://www.youtube.com/watch?v=0uh6RotBOys
1. Hetente egyszer mosom, és pakolást is teszek rá minden alkalommal. Kizárólag csontfésűt (vagy fát) használok, és leggyakrabban kibontva viselem a hajam (max.laza copf).
2. Sampon: Syoss, de le fogom cserélni egy természetes gyógynövénysamponra.
3. Pakolás: csak házi készítésűt használok, legjobban eddig a mézes-olívaolajos pakolás vált be. Fenék aljáig érő hajam van, eléggé meggyengült a vége, de ettől baromi gyorsan megerősödött :)
4. Miután bő vízzel lemosom a pakolás nagyját (min. 3-4 óra után), még almaecetes vízben (lavórban) áztatom a hajam öt-tíz percig, és a fejbőrömet is jól átmasszírozom vele. Fertőtlenít, felfrissít, leviszi a maradék pakolást+hihetetlenül gyönyörű fényt ad a hajnak. Ráadásul sokkal kevésbé zsírosodik a hajam tőle.
5. Sosem szárítom a hajam (télen sem).
6. Rendszeresen szedek vasat és kovaföld kapszulát (nekem bevált), illetve sok diót és banánt eszek.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!