Merjem befesteni a hajam?
A helyzet az, hogy nagyon sok ősz hajszálam van, és be szeretném festeni... sötétbarna hajam van, ugyanolyan, vagy 1-2 árnyalattal eltérő festéket szeretnék, de félek, hogy az ősz hajszálak világosabbak, a 'rendes' hajam pedig sötétebb lesz... vagy nem??
L/17
Szerintem fesd be feketére az egészet, tuti hogy egyforma lesz. A sötétbarna már majdnem fekete amúgyis.
Szerintem nem jó ötlet a melír, nekem sokszor az is olyan hatást kelt, mintha valakinek ősz hajszálai lennének...
Én is már 16éves korom óta őszülök(sajnos most már teljesen ősz lennék ha nem festeném,pedig 'mégcsak' 21vagyok)
Próbáld ki először a hajszínezőt,ami iksz hajmosásig tart,az kevésbé roncsolja a hajadat,és ha nem vagy tényleg totál ősz,nem fog feltűnni.Egyébként a tartós hajfestékek(azért figyelni kell,mert nem mindegyik nyújt 100%os ősztakarást)ugyanolyanra fogják be az ősz és nem ősz szálakat is,maximum amikor már kicsit kopik a naptól,hajmosástól akkor világosabbnak tűnik,de nem feltűnő.
feketét nem szeretem :D
lehet befestem barnára, egy pár tincset pedig pirosasra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!