Merjem befesteni a hajam saját magamnak? (képpel)
Ilyen most a hajam:
Szőkére van szivatva, de amint az látszik, nem teljesen egyenletes színű.
Ezt úgy értük el, hogy folyamatosan melíroztuk, míg végül az egész szőke lett.
Eredetileg vörös a hajam, néhol látni benne még nagyon vékony vörös tincseket.
Mivel meguntam a szőkét, arra gondoltam befesteném a hajam vörösre. Iszonyat hülye voltam, hogy elbsztam a vörös hajam.
Vettem egy palette deluxe 667 mahagóni rézvörös hajfestéket, szeretném vele befesteni a hajam.
Merjem saját magamnak?
A szőkített hajat is befogja ugyanúgy a festék?
És mivel nem teljesen egyenletes a hajszínem, a színeredmény nagyon egyenletlen lesz?
szia! az egyik barátnőmnek is ilyen világos szőke volt a haja, befestette rézvörössel és nagyon világos rikító vörös lett, narancssárgás! kb ilyen: [link]
jobb ha fodrászra bízod a hajad! befogni befogja, csak irtó világos lesz, de ha festés után szép vörös a színe, akkor nagyon világosra fog fakulni mert a szívatott hajad gyorsan le fogja dobni a festéket.
Én nem merném a helyedben befesteni a szőke hajamat. Már így is úgymond "melíros" a hajad, tuti nem lenne egyforma a színe!!!!
Én pl a szőke hajamat barnára szerettem volna befesteni és vörös lett belőle, volt is bőgés hónapokig, de sikerült kikoptatnom és most újra szőke vagyok, de azt a szenvedést nem élném át még1x. Úgyhogy én megfogadtam, hogy SOHA nem kísérletezek otthon hajfestéssel, mert nem azt a színt kapom ami a dobozon van!!!!
Szia! Én festékkel nem mernék csak úgy festegetni. Éppen ma csináltam meg a hajam. Vettem lila hajszínezőt, ami 28 mosásig marad a hajamban. Ezt is remegve kentem a hajamba, iletv anya segítségét kértem, pedig ez "csak" színező. Szerintem a festékkel menj fodrászhoz. De ajnálom a színezőket, mert azok nem károsak, az enyém E-vitaminos, ráadásul, ha elrontom/ nem tetszik az eredmény, nem kell sokat várnom és kijön a hajamból. :)
Sok sikert mindenesetre!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!