Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Merjem befesteni a hajam...

Merjem befesteni a hajam saját magamnak? (képpel)

Figyelt kérdés

Ilyen most a hajam:

[link]

Szőkére van szivatva, de amint az látszik, nem teljesen egyenletes színű.

Ezt úgy értük el, hogy folyamatosan melíroztuk, míg végül az egész szőke lett.

Eredetileg vörös a hajam, néhol látni benne még nagyon vékony vörös tincseket.

Mivel meguntam a szőkét, arra gondoltam befesteném a hajam vörösre. Iszonyat hülye voltam, hogy elbsztam a vörös hajam.

Vettem egy palette deluxe 667 mahagóni rézvörös hajfestéket, szeretném vele befesteni a hajam.

Merjem saját magamnak?

A szőkített hajat is befogja ugyanúgy a festék?

És mivel nem teljesen egyenletes a hajszínem, a színeredmény nagyon egyenletlen lesz?

2010. aug. 23. 15:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Saját magadnak szerintem ne csináld... Vidd el a fodrászhoz a festéket, majd Ő megcsinálja neked szépre. Ne kísérletezz, mert mások is jártak már rosszul.
2010. aug. 23. 15:49
 2/13 anonim ***** válasza:

szia! az egyik barátnőmnek is ilyen világos szőke volt a haja, befestette rézvörössel és nagyon világos rikító vörös lett, narancssárgás! kb ilyen: [link]

jobb ha fodrászra bízod a hajad! befogni befogja, csak irtó világos lesz, de ha festés után szép vörös a színe, akkor nagyon világosra fog fakulni mert a szívatott hajad gyorsan le fogja dobni a festéket.

2010. aug. 23. 15:49
 3/13 anonim ***** válasza:

Én nem merném a helyedben befesteni a szőke hajamat. Már így is úgymond "melíros" a hajad, tuti nem lenne egyforma a színe!!!!

Én pl a szőke hajamat barnára szerettem volna befesteni és vörös lett belőle, volt is bőgés hónapokig, de sikerült kikoptatnom és most újra szőke vagyok, de azt a szenvedést nem élném át még1x. Úgyhogy én megfogadtam, hogy SOHA nem kísérletezek otthon hajfestéssel, mert nem azt a színt kapom ami a dobozon van!!!!

2010. aug. 23. 15:50
 4/13 anonim válasza:
Hát, ha mindenáron magadnak szeretnéd megcsinálni a hajad, elsősorban a hajszínezőket ajánlanám. Vannak olyanok amik 1 hajmosás alkalmával kijönnek a hajból és van amik ilyen több hajmosásosak. :) De ha a festést választanád akkor inkább fodrászhoz menj, hacsak nem a szőkének egy árnyalatát akarod magadra kenni, mert azt szerintem megteheted otthon is. Én magamnak szoktam megcsinálni, általában színezek, de volt, hogy befestettem a hajam..De a festéshez kell egy kis gyakorlat.
2010. aug. 23. 15:59
 5/13 anonim válasza:
előző válaszoló vagyok, bocsi most olvastam, hogy vörösre szeretnéd festeni. Hát akkor mindenképp egy 1hajmosásos színezőt javaslok, hogy megnézd, egyáltalán jól áll-e neked. Ilyen egy mosásra kijövős színezőt minden fodrászkellékesnél be lehet szerezni.
2010. aug. 23. 16:02
 6/13 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan fesd be, mert a szőke szín kissé lefogja dobni, így világosabb vörös lesz. Nyugi, semmilyen katasztrofális nem lesz belőle. Ha sötét is lesz, egy két hajmosás után már bőven enyhül a színe!
2010. aug. 23. 18:22
 7/13 anonim ***** válasza:
pedig ez a hajszin,ami most van neked nem is olyan rossz.. sőőt..:P szerintem.. dehát ha át akarod festeni.. sötétebb vörössel fesd és sztemnyugodtan lehet otthon fodrász az drága lenne,és kitudja h ő hogyan képzeli el neked a hajszint.egyébként 15:59 olyan h 1mosásos hajszínező,olyan nincsen :D vagyis én nemhallottam rola... olyan van h sprayes szinező,és lemegy 1mosás után.. :D na de háát...
2010. aug. 23. 18:54
 8/13 anonim válasza:
Nem szeretnék kötekedni, de már láttam 1lemosásos hajszinezőt fodrászkellékesnél! :) De tény amúgy h az ilyen több lemosásost könnyebben be tud szerezni az ember..
2010. aug. 23. 19:47
 9/13 anonim válasza:
m táborban festettünk hajat egy szőke csajnak a fekete melír kék lett cikic...tanulság a szőkéknek tovább kell rajthagyni és esetleg megismételni néhány napon belül én rendszeresen festem a hajam otthon de ha félsz menj fodrászhoz
2010. aug. 27. 19:26
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia! Én festékkel nem mernék csak úgy festegetni. Éppen ma csináltam meg a hajam. Vettem lila hajszínezőt, ami 28 mosásig marad a hajamban. Ezt is remegve kentem a hajamba, iletv anya segítségét kértem, pedig ez "csak" színező. Szerintem a festékkel menj fodrászhoz. De ajnálom a színezőket, mert azok nem károsak, az enyém E-vitaminos, ráadásul, ha elrontom/ nem tetszik az eredmény, nem kell sokat várnom és kijön a hajamból. :)

Sok sikert mindenesetre!

15/L

2010. aug. 27. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!