Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Merjem befesteni a hajam...

Merjem befesteni a hajam saját magamnak? (képpel)

Figyelt kérdés

Ilyen most a hajam:

[link]

Szőkére van szivatva, de amint az látszik, nem teljesen egyenletes színű.

Ezt úgy értük el, hogy folyamatosan melíroztuk, míg végül az egész szőke lett.

Eredetileg vörös a hajam, néhol látni benne még nagyon vékony vörös tincseket.

Mivel meguntam a szőkét, arra gondoltam befesteném a hajam vörösre. Iszonyat hülye voltam, hogy elbsztam a vörös hajam.

Vettem egy palette deluxe 667 mahagóni rézvörös hajfestéket, szeretném vele befesteni a hajam.

Merjem saját magamnak?

A szőkített hajat is befogja ugyanúgy a festék?

És mivel nem teljesen egyenletes a hajszínem, a színeredmény nagyon egyenletlen lesz?

2010. aug. 23. 15:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A színezőknek is megvan az a jó szokásuk, hogy nem igazán kopnak ki valamiért... Szerencsére sötét hajam van, de a fényén még mindig látszik némi lila... (egyébként vörösesbarna volt a színező, n.c.) Inkább fodrászt ajánlom, ha az a típus vagy, aki egy rossz haj miatt képes sírni...
2010. aug. 27. 20:28
 12/13 anonim ***** válasza:
merjed
2010. aug. 27. 20:33
 13/13 anonim válasza:
Attól függ.. mennyire vagy "bevállaló". Fontos neked a tökéletes végeredmény? vagy nem bánod ha mást kapsz a tervezettnél.. mert szerintem mást fogsz:D én 2-3 évig itthon festettem a hajam, nem voltak nagy színváltások, a barna különböző árnyalatai voltak mindig.. de mindig volt valami baj:/ vöröses csillogás, túl világos, nem egyenletes.. pár hónapja mentem el fodrászhoz, hogy véglegesen befestessem a hajam egy olyan színnel amikor már nem kell a lenövéssel foglalkozni. GYÖNYÖRŰ SZÍNŰ LETT! :D sittysutty kikeverte, 1 óra múlva már meg is volt.. gyönyörű barna, semmi más színű hatás, EGYENLETES SZÍN! a te helyedben is fodrász segítségét kérném.. kicsit vársz amíg lenövik, látja milyen az eredeti hajszíned, és szépen lassan visszahozzátok azt:)
2010. aug. 28. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!