Ha rendszeresen megmasszírozom a fejbőrömet, attól nőhet gyorsabban a hajam?
Növesztem a hajam és igen, nagyon örülnék neki ha már holnap olyan hosszú lenne, mint szeretném. :D
Sokat hallottam a ricinus olajról, próbáltam is, de nem jártam sikerrel. A hajvégeimet elvékonyította, egyébként pedig 3x kellett nagyon nagyon alaposan hajat mosnom hogy kimossam az olajat.
És erre a procedúrára nincs lehetőségem.
Viszont imádom masszírozni a fejbőrömet, hetente 2x, amikor hajat mosok rendszeresen megmasszírozom. Ezenkívül van amikor este tv nézés közben is masszírozom.
Ettől nőhet gyorsabban a hajam?
Elméletben nőhet, mert serkenti a vérkeringést. Gyakorlatban meg nem próbáltam, úgyhogy tapasztalattal nem tudok szolgálni. :)
Viszont azért arra ne számíts, hogy majd 3x annyit nő, mint általában, vagy ilyenek.
Állítólag Bon Jovi is ezt csinálta/csinálja. :DD
Természetesen, mint ahogyan azt már előttem említették, serkenti a vérkeringést, ezáltal több vitamin és egyéb hasznos dolog jut a hajhagymákhoz.
De fontos, hogy minden nap masszírozd, akár naponta kétszer is reggel és este.
Ettől viszont zsírosabbnak tűnhet majd a hajad, egyrészt mert az ujjaidról rákerül zsír, másrészt pedig serkentheti a faggyútermelést is. De ez természetes, és egy idő után elmúlhat.
Nincs ilyen módszer. :)
Nekem a fodrászom szokta nagyon jól masszírozni a fejbőrömet, egyszer, amikor nagyon fáradt voltam, majdnem elaludtam közben. :D Én tőle tanultam el.
Egyébként én hajmosás közben szoktam masszírozni a fejbőremet - ahogy a fodrászom is - és mindig az ujbeggyel. Ha hosszabb a körmöd vigyázz, nehogy felsértsd a fejbőrödet.
Én úgy szeretem, ha körkörösen masszírozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!