Kamaszok! Pattanásos bőrre nektek mi vált be?
Clean & Clear arlemosók (lila) Advantage
Eveline arctonic
Clean & Clear kis tubus (lila) Advantage
Balea (dm-ben kapható) kis tubus (világoskék)
Ha gondolod nézz be a libresse.hu-ra, a fórumon van egy cikk erről. Én is nagyon szeretem :) 13/L
kozmetikus,bőrgyógyász. nekem ezek jöttek be.
Elkezdtem használni több féle hiper szuper kenceficét,úgy ahogy kell szóval azért nem össze-vissza kenegettem mindenfélével az arcomat. Én jól megjártam,begyulladt az arcom,aztán meg száraz volt,hámlott áá,borzasztó volt.
A kozmetikushoz 2-er elmentem használt,de aztán ugyan úgy visszajöttek,így bőrgyógyász adott gyógyszert,meg felírt valamit az arcomra és nincs gond. Csak itt egybe kell nagyobb összeget beletenni,de ha azt nézzük én mennyit töltöttem ezekre a vackokra akkor olcsóbban jövök ki.
Bár mindenkinek más az arctípusa szóval lehet a lányodnak bejött volna az is ami nekem nem,de én nem kisérleteznék..
25l
Én arc tonic-ot használok. (este)
Napközben pedig: Avon Care-t.
És nincs pattanás az arcomon. Bár ha sok a zsíros kaja akkor az is gáz lehet.. :/
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!