Zsíros pattanásos bőrből száraz érzékeny bőr?
Sziasztok!
Régen nagyon pattanásos volt az arcom és zsíros, de szerencsére a fogamzásgátló megoldotta a problémát. Mostmár csak a hegek és a tág pórusok látszanak valamint észrevettem, hogy nagyon száraz lett a bőröm és folyamatosan bepirosodik (főleg most a télen a hidegtől) annyira érzékeny.
Nem kenem semmivel az arcom de rájöttem, hogy egy hidratáló krém csak jól jönne...
Tudtok valami jó krémet?
Én most fedeztem fel egy nagyon jó hidratáló krémet
A neve
GEROVITAL Plant hidratálo krém (50 ml)
Nem olyan drága, kb 1250 ft
De vagy 3-4 napja használom és rengeteget segítet.
Nekem is ilyen a böröm ,nemrég pattanásos volt a böröm (miota nem eszek csokis kiflit meg, ilyeneket 1 patanásom sincs)a zsirosság is kezd eltünni.Viszont sok a heg és a tág porusom.A hegekre nem jó de a porusok sem olyan csunyak miota használom és körülötte nagyon hámlott meg a szemöldököm fölött es sokat segített , rugalmasabb és szebb.
Szinte bárhol lehet kapni..Dm-től (de föként a Dm ben) kezdve a Tesco, Metro mindenhol ahol krémek is vannak meg ilyenek.
Ez a krém
Valojában csak román felirattal láttam ugyhogy ezt kel irja rajta
cremă hidratantă
17:01 ,# 5/6, A válaszíró 79% voltam
A tv-ben reklámoznak valami kenöcsöt vagy nem is tudom mit, de azt mondja hogy legalab 6 dologra jó, égési sebekre,terhességi sebekre, akne sebekre (pattanás utáni hegekre)egyaránt uj és régire . Valami Remescar [link]
Én is kifogom probálni
Elöző vállaszoló (79%)
Ezt elfeljtettem irni, hogy a fris sebekre ezt használom:
Tetraciclină clorhidrat
!!! De vigyázni kell ,hogy csak a seb keletkezése után 1 napra rá használd különben begenyesedik ,stb..
Nem tudom hogy Magyarországon lehet kapni...
Továbbra is én 79%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!