Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Normális ez egy férfi fodrásza...

Normális ez egy férfi fodrászatnál?

Figyelt kérdés

Eddig akáhányszor voltam férfi fodrászatnál,sosem vállaltak hajvágást,mert elvileg túl dús és hosszú hajam van (10 centis )és hogy ez már átesik a nőibe,megkérdeztem,hogy mit tanácsol,nem tudott mit mondani...

Azért kicsit vicces lenne,hogy férfi létemre női szalonba tévednék be nem?:D

Valaki tudna mondani megoldást erre?Létezik esetleg extrém hajszalon ahol vállalnának hajvágást?Hozzáteszem a hajam tényleg elég dús,és hullámos (nem véletlenül vasalom...)

2012. jan. 5. 23:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Vannak férfi-női fodrászatok is...:) Mert egy ember nem csak férfi vagy női fodrásznak tanulhat, hanem akár mind a kettőnek is. Ilyen helyekre járjál, itt általában el tudják vállalni a hosszabb hajú férfiakat is.:)
2012. jan. 5. 23:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egy fodrász női.férfi hajvágást egyaránt vállal. Többek között az a fodrász is, akihez nem csak én de a fiam is szívesen elmegy. Sőt! Más férfiak is járnak hozzá!
2012. jan. 6. 00:15
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)Ez elég érdekes,ugyanis ahol voltam( 2 hely,mióta hosszabb a hajam ) azt mondták,hogy ők csak férfi fodrászok,hajvasalót még életükben nem láttak,mikor vittem akkor be se tudták kapcsolni,ami eléggé meglepett.
2012. jan. 6. 00:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Bp-i vagy?
2012. jan. 6. 00:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen.
2012. jan. 6. 00:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyökér fodrászoknál voltál eddig!Elég elkeserítő,hogy ilyet mondtak neked....

Menj el más férfifodrászokhoz,ha lehet akkor 35év alattihoz!

2012. jan. 6. 10:58
 7/10 anonim ***** válasza:
ó te jó ég, ne kimondottan férfi fodrászatba menjél be. Én maszekhoz járok, vállal férfit-nőt-gyereket egyaránt, képzi magát folyamatosan. Ja és nőből van. Ahol külön van női-férfi fodrászat, ott ált. a bénábbakat rakják be a férfiakhoz. Úgy nyírták le a 3 éves fiamat, hogy majdnem sírva fakadtam. Legközelebb inkább dupla annyiért nyíratom, de legyen normális.
2012. jan. 10. 10:14
 8/10 anonim ***** válasza:
2012. jan. 10. 13:33
 9/10 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így vagyok,inkább fizetek kétszer annyit,csak vágjak le jól,ami mostanság ritka,főleg szalonokban ..>.<
2012. jan. 10. 17:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Olyan szalonba menj, ahol mindenkinek vágnak. A modern szalonok sem feltétlenül drágák! Ha budapesti vagy, nézd meg a BioHairt, eszméletlen jók, én mondjuk nő vagyok, de hátközépig érő, rettentően dús hajamat 3000 Ft-ért mosta-szárította-vágta, és nagyon jó lett! Férfit mondjuk még nem láttam bent, de gyereket igen, szerintem próbáld meg! Van a Jászain, a Móriczon, meg Újpest-Központban, de szerintem máshol is, én csak ezekről tudok :)

Ha ez sem, akkor ajánlom a Juhász Hajszalont a Kosztolányin, na ők drágák, de ott tudom, hogy elvállalnak férfit is.

2012. jan. 19. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!