Normális ez egy férfi fodrászatnál?
Eddig akáhányszor voltam férfi fodrászatnál,sosem vállaltak hajvágást,mert elvileg túl dús és hosszú hajam van (10 centis )és hogy ez már átesik a nőibe,megkérdeztem,hogy mit tanácsol,nem tudott mit mondani...
Azért kicsit vicces lenne,hogy férfi létemre női szalonba tévednék be nem?:D
Valaki tudna mondani megoldást erre?Létezik esetleg extrém hajszalon ahol vállalnának hajvágást?Hozzáteszem a hajam tényleg elég dús,és hullámos (nem véletlenül vasalom...)
Gyökér fodrászoknál voltál eddig!Elég elkeserítő,hogy ilyet mondtak neked....
Menj el más férfifodrászokhoz,ha lehet akkor 35év alattihoz!
Olyan szalonba menj, ahol mindenkinek vágnak. A modern szalonok sem feltétlenül drágák! Ha budapesti vagy, nézd meg a BioHairt, eszméletlen jók, én mondjuk nő vagyok, de hátközépig érő, rettentően dús hajamat 3000 Ft-ért mosta-szárította-vágta, és nagyon jó lett! Férfit mondjuk még nem láttam bent, de gyereket igen, szerintem próbáld meg! Van a Jászain, a Móriczon, meg Újpest-Központban, de szerintem máshol is, én csak ezekről tudok :)
Ha ez sem, akkor ajánlom a Juhász Hajszalont a Kosztolányin, na ők drágák, de ott tudom, hogy elvállalnak férfit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!