Szerintetek ciki az ha egy férfi képet mutat a fodrásznak arról, hogy milyen hajat akar?
áá nem! ilyen kicsinyes dologban nem kell alamuszinak lenni!! csak az ő munkáját könnyíted meg ha viszel képet!
csak bátran!
Vigyél, miért lenne cik? :D
Mondjuk az én fodrászom falnak meg tőle, ha valaki képet visz neki. :D Mert ha nem ugyanolyanra csinálja, akkor ő a béna... igaz, hogy a képen teljesen más arc és fejformájú ember van, teljesen más típusú hajjal, és hogy a vendégét nem lehet olyanra megcsinálni, az nem számít. :D
Szóval a kép még nem garancia, hogy olyan is lesz, de egy próbát megér, hátha tényleg csak a kommunikáció nem stimmel esetetekben. :D
Elég hiú lehetsz kissé erős önértékelési problémákkal.
Egy bizonyos frizura kell, hogy jól nézzél ki?
Szerintem nem ciki, de én nem tenném meg -hülyén érezném magam-. A fodrászom (nőnemű) viszont eléggé nevetségesnek tartja, amikor egy pasi ilyen szinten elpipiskedik a hajával. Szerinte egyáltalán nem férfias, ha próbálják magukat szebbnek feltüntetni, mint amilyenek.
...És ez mondjuk szerintem igaz.
Az ember stílusába, kisugárzásába a hajviselet vajnyikeveset ad. Talán egy tinidiszkó "kikent p1csája" pár pillantást vet rád, akár még meg is hívhatod saját költségen, de rajtad nem változtat.
Pasiknak fölösleges az ilyen...
Sztem számít a frizura, és nem leszel se nevetséges, se férfiatlan, se b.zis és még ki tudja miket fognak rád itt kiáltani, attól h VISZEL EGY KÉPET.
Basszus, haggyukmár.
Egyébként az utolsó előtti fodrásza érdekes fej lehet. Ebből van a pénze és leszólja azokat akik törődnek a hajukkal? Wtf? 1-es géppel lenyírja mindnekinek egyen frizkóra azt csá? Nem nagyon nőtt fel még a sjaát szakmájához úgy tűnik. Ha nagyobb körből járnának hozzá akkor lehet feltűnne neki h azér elég sok férfinak fontos a kinézete... most nem arra mondom h túlzásba kell vinni de a másik véglet se jó, a szocreál korszakból ránkmaradt, igénytelen tömegminta gyárimunkás képe...
Ha egy igényesebb szalonba bemész és nem a lakótelepi földszinti Mari nénihez, akkor ott minimum az arcodba tolnak 5 újságot h válassz ha akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!