Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szivatás nélkül hogy lehet...

Szivatás nélkül hogy lehet átmenni sötétbarnából szőkébe?

Figyelt kérdés

Nem rég befestettem a szőke hajamat barnára, de nagyon sötét lett, szinte fekete. Nem tetszik. Csak 1x lett festve, a szőke meg évekig..Van remény, hogy esetleg valahogy kicsit kivilágosítsam? Ha nem is szőkére, legalább gesztenyebarnára, vagy hasonlóra? Ha mindennap mosom, kikopik jobban, és könnyebben befogja a világosabb szín? Végülis csak egyszer volt ilyen sötétre festve..:S

21L

2012. jan. 4. 07:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Sehogy. Miért nem fogják fel az emberek, hogy sötétebbet soha nem fog befogni magától egy világosabb festék?
2012. jan. 4. 08:27
 2/9 anonim ***** válasza:
sehogy.
2012. jan. 4. 08:49
 3/9 anonim ***** válasza:

citrom,kamilla,almaecet

bár ezek csak világosítani fognak

2012. jan. 4. 09:01
 4/9 anonim ***** válasza:
A méz kis mennyiségben természetes hidrogén peroxidot tartalmaz, ami a hajszőkítés egyik alapvető anyaga, ezért az egyik legjobb természetes világosító. Egy evőkanál mézet keverjünk össze egy pohár vízzel, majd használat előtt hagyjuk a mixet egy félórát "pihenni". Óvatosan vonjuk be vele a hajat, és hagyjuk rajta legalább 20 percig. Kicsit nehéz lemosni, de megéri, mert a haj nem csak világosabb, de sokkal fényesebb is lesz általa.
2012. jan. 4. 09:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Igazából nem teljesen világos szőkébe akarok menni, hanem sötétszőke-világosbarna, de az is jó lenne, ha gesztenyebarna lennék, csak egy "okos" fodrásztanonc ismerősöm aztmondta, hogy sötét barna festéket vegyek, mert a többi nem fogja be..de ezzel meg úgy nézek ki, mintha feketére festettem volna:S kipróbálok mindent, remélem használni fog:)
2012. jan. 4. 09:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Te is lehettél volna okos és FODRÁSSZAL festeted be a hajadat, nem holmi tanonc tanácsát kéred:D Kár ezért az ismerősödet hibáztatni. Nekem citromlé és víz keverékével sikerült egyszer alaposan világosítani a hajamat, bár igazából zsírosodás miatt öntöttem rá. Gyanítom, hogy a méz jobb megoldás lehet...
2012. jan. 4. 10:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Ki szivat hajfestés közben? Milyen kis szemét.
2012. jan. 4. 11:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! Nálam is ugyanez volt a helyzet. 3 évig voltam szőke amikor barnára váltottam. Szinte fekete lett de nekem 1 hónap alatt kivilágosodott középbarnára. A szőke haj ledobja a barna festéket, mivel nem tartalmaz színpigmenteket amik "megfogják" a festéket. Tuti, hogy 1-2hónap múlva sokkal világosabb lesz a hajad:) Utána meg majd lehet rá festeni világosabbal. De most semmiképpen ne fess rá 2 hónapig, hogy jól kikopjon.

20/L

2012. jan. 4. 13:31
 9/9 anonim ***** válasza:
ugy mint katy perry eloszor voros, aztán kb egy honap mulva szoke
2012. jan. 7. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!