Mit csináljak epilálás előtt, hogy ne fájjon annyira?
Figyelt kérdés
Próbálkoztam átálni borotválásról epilátorra, 1x használtam egy 5 cmes részre, mert rettenetesen fájt. Viszont nagyon sokan használnak epilátort, és nem tudom hogy birják...mit kéne csinàlni???2012. jan. 3. 21:11
1/6 anonim válasza:
Én is azt használok ez van akinek fáj van akinek nem én pl.alig éreztem de nem borotválom a lábam csak!
13/L
2/6 anonim válasza:
Szerintem előbb menj el kozmetikushoz,és gyantáztass(de előtte legalább 2 hetet várj,hogy normálisan kinöjjön a szőr),lehetőleg cukorpasztával,kevésbé fájdalmas is,másrészt sokkal jobban kiszedi a szört.És utána egy héttel rá próbálkozz az epilátorral.Elvileg kevés szörnek kell kinőnie egy hét alatt,ha elötte gyantáztatod,ezért az a kevés nem fog fájni,másrészt mivel egyszer más tövestől ki volt szedve,már sokkal gyengébb,vékonyabb szál nő ki,ezért kevésbé fájdalmas.Ja,és nem muszáj egy hetet várnod,akár gyantázás után minden nap végigmehetsz a lábadon,úgy biztos elég kevés lesz,vagy egyáltalán semmi,amit ki kell tépni,ezért igy,szépen fokozatosan tuti nem fog fájni nagyon.Sok sikert!
3/6 anonim válasza:
hát..én azt tapasztaltam, hogy a borotválásnál megerősödik a szőr. Legalábbis nekem így van, mert amíg nyáron borotváltam, ősszel alig bírtam ki azt az időt amíg leepiláltam a 2 lábam, de most meg már látszik, és érzem is, hogy gyengébb a szál, és könnyebb kiszedni. szóval az első 3 alkalom kb. ami fáj, aztán már szinte meg se fogod érezni. Én ezt minden évben eljátszom, mert nyáron ha mindennap megyek valahova, nem fogok hosszú nadrágba menni, de az epilátor meg még nem szedi ki, mert nem nőtt meg a szőr, így borotválom..aztán ősszel meg szenvedek:D
4/6 anonim válasza:
én azt csináltam, hogy elmentem kozmetikushoz...legyantáztattam...hát az is szörnyü volt....de kevésbé fájt mintha rengeteg szört kellett volna leepilálnom egyszerre...aztán ahogy az nőtt vissza, ugy epiláltam folyamatosan...és ugy kevésbé fájt...most már hozzászoktam.....mert gyanta után ugye nem úgy nő vissza, mint borotva után...joval kevesebb....és nem egyszerre:) igy könnyü volt:)
23L
5/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :D
2012. jan. 7. 19:19
6/6 anonim válasza:
borotváltam én is a lábam egy évig. Majd megpróbáltam az epilátorral és 5 órába tellett a 2 lábam. Az ok az hogy ha borotválod akkor erősödik a szőr. (15/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!