A tetoválás tényleg csak annyira fáj mint az epilálás? :D
Figyelt kérdés
csak az írjon, aki tapasztalatból tudja. ;)2011. dec. 30. 18:54
1/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol.
Ahol vastag a bőr és alatta nincs csont meg sok ideg ott annyira nem.
Amit tudok, hogy borda meg gerinc fölött borzalmas:D
2/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy hova csináltatod és, hogy mennyire bírod a fájdalmat.
Két ismerősöm is a lapockájára tetováltatott. Az egyik majd össze sz*rta magát a másik meg vigyorogva tűrte..
3/8 anonim válasza:
nekem a tarkómon van már másfél éve egy tetoválásom. és lehet, hogy az én bőröm ilyen fura, de mások(akiknek ugyanitt van), azt mondták kegyetlenül fog fájni. nah, én elaludtam közben majdnem! alig éreztem :D a vége fele kezdett húzódni kicsit a bőröm, mert az egy ilyen egy órás "szurkálás" után elfárad :D akkor tényleg olyan érzés volt, mintha epilálták volna a tarkómat :D :D :D (ez eszembe se jutott eddig, hogy ilyen érzés, vagyis, hogy ehhez hasonlitott, de tényég :D) :D
4/8 anonim válasza:
azért az epilálásnál kicsit jobban fáj...
5/8 Nesi81 válasza:
kb olyan, mintha fognál egy varrótűt és karistolnád a bőröd. Azért kibírható :)
6/8 A kérdező kommentje:
okééé, köszi a válaszokat. (:
2012. jan. 4. 21:15
7/8 anonim válasza:
Nekem előbb volt tetkóm, mint hogy epiláltam volna. Hason szinte csak filctollhúzásnak tűnt. Van két virágom a mellkasomon, kicsit rálógnak kulcscsontomra. Másféle fájdalom, mint az epilálás. Tetkónál nem mozogtam, bírtam bármennyire fájt, de epilálásnál egyszerűen szünetet kellett tartanom, annyira fájt először. Röhögtem is, hogy nem igaz, hogy varratom magam, és ennyire fáj ha szőrtelenítek.. Viszont csak első alkalommal fájt az epilálás (előtte 21 évig csak borotvát használtam), ma már alig fáj. Mindenképp megéri epilálni amúgy, jobban jártam volna, ha előbb elkezdem.
8/8 anonim válasza:
Érdekes, hogy a két virágom közt sok különbség volt fájdalomban. A második készítése előtt kialudtam magam, ettem rendesen, és sokkal kevésbé fájt mint az első, ami egy húzósabb napon készült. Szóval a körülmények eléggé fontosak, én eleinte ezt nem vettem annyira komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!