Arc krémek mellékhatásai?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy lehet ezt a kérdést legjobban megfogalmazni. Milyen hatásai vannak egy Arckrémnek ha nem birja az arcunk?2011. dec. 31. 14:41
1/5 anonim válasza:
Mindegyiket azzal reklámozzák, hogy fiatalabb, szebb leszel tőle, annak ellenére pont olyan káros, mint minden nem természetes hatóanyag, amit a szervezetedbe beviszel.
Szedj vitaminokat, igyás elegendő folyadékot, legyen megfelelő az étrended és nem lesz semmi baja a bőrödnek.
2/5 anonim válasza:
Itt van róla egy érdekes cikk: [link]
Olvassátok el, akik látjátok ezt, tényleg hasznos!
3/5 anonim válasza:
szerintem nem a cotcot a leghitelesebb oldal.
Pl. kipattogzik, kipirul a bőröd, vagy egyszerűen csak "nem használ". Mondjuk hiába kened, mégis száraz a bőröd.
4/5 anonim válasza:
Nem is a nagy hitelessége miatt linkeltem, hanem mert érdekes és szerintem érdemes elolvasni.
5/5 anonim válasza:
Pirosság,viszketés,duzzanat megjelenése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!