A Teflonos legdrágább hajvasaló mennyire égeti a hajam?
Figyelt kérdés
Ugye nem annyira? Mert olyan jó lenne ha nem égetné el mondjuk 1 hónap alatt mindennap vasalnám nagyon tönkre menne? VAgy meddig lehet? Vagy nem égeti el?2011. dec. 24. 16:03
1/8 anonim válasza:
nekem a mai hajvasalókhoz képest gagyi van. mindennap mosom, vasalom(kivéve hétvégén akkor pihentetem) egy kicsit törik a vége, de nem látványos.
2/8 A kérdező kommentje:
:)
2011. dec. 24. 16:31
3/8 anonim válasza:
Használj megfelelő hajvégápolót és hővédő krémet. Akkor nem fog annyira tönkremenni.
4/8 A kérdező kommentje:
Oké :)
2011. dec. 24. 18:51
5/8 cze válasza:
csak jól megszáradt hajat vasald ,tegyél a hajvégekre egy kevés olajat simítás után
6/8 anonim válasza:
Nekem 3 havonta kell 2-3 cm-t visszavágni. Nem tré, csak igénylem a gyönyörű hajvéget. 5 éves festem a hajam, minden nap mosom és vasalom. Soha semmilyen ápolót nem használok. Kérdés, hogy kinek a haja mit bír ki
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. jan. 9. 16:47
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem egészséges, ha minden nap vasalni akarod a hajad. A jó minőségű is károsítja a hajat, főleg ha minden nap használod. Az hogy mennyire viseli meg,az függ attól is, hogy milyen típusú a hajad, milyen gyakran vasalod és persze hogy mivel. Én nem ajánlom, hogy minden nap vasald, mert egy idő után biztos károsítani fogja. Minden esetre ápold mellette a hajad, használhatsz hővédő termékeket is, de szerintem ezek se fogják hosszabb távon teljesen megvédeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!