Melyik a legdragabb hajvasalo?
Figyelt kérdés
remingtonok kozul gondolom ... :) egyszeruen annyi van hogy keptelenseg valasztani .... nagyon szepen akarom hogy vasaljon lehetoleg hajmosastol - hajmosasig ... es biztosan hogy a dragabb jobb ? velemenyeket tapasztalatokat varok HA LEHET AKKOR AMIN TUDTOK IRJATOK UGYANIS HOLNAP MEGYEK VENNI ... a hajamrol annyit hogy hullamos normal vastagsagu hja es suru .... cmukk2008. aug. 22. 19:13
1/7 A kérdező kommentje:
es az igaz hogy minel tobb a teljesitmenye /vatt / annal szebben vasal ??? ha tudjatok lecci irjatok meg akkor hogy remingtonok kozul melyik vasal a legjobban es hogy mennyi vattos.....
2008. aug. 22. 19:15
2/7 anonim válasza:
Fodrászkellékesnél vegyél,ott nagyon jók vannak...Nekem pl.Gama van.
3/7 anonim válasza:
Ja,és 200 fokon vasal,170 Wattos
4/7 anonim válasza:
a 200 fokos szépen el is égeti a hajat... ha eleinte nem is látszik, több hét vagy hónap után már szörnyű lávány tud lenni... én mindig 160 fokon szoktam vasalni de néha még az is sok a hajnak nem hogy a 200. csak óvatosan a hőfokkal.
5/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat , csak en mar eldontottem hogy remingtont veszek .... azok kozul valakinek tapasztalata ??? koszi
2008. aug. 22. 21:29
6/7 anonim válasza:
A Remington jó választás!Nekemis azvan!Enyém 215fokos fél éve van de nekem eggyátalán nem ég el a hajam mivel vasaláshoz használok sparyt fodrászkellékesbe vettem és abból a drágábbik fajtát vettem és nekem tökéletesen bevált.
7/7 A kérdező kommentje:
es lecci meg azt leirhatnad hogy pontosan melyik fajta van... mert epp ebben nem tudok donteni mert nagyon sok fajta hajvasaloja van a remingtonnak
2008. aug. 22. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!