Melyik hajvasaló márkát tartjátok a legjobbnak?
Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 12:00
1/7 anonim válasza:
Nekem babyliss wet n dry volt,nagyon meg voltam vele 4évig elégedve,imádtam,nem roncsolta a hajam!Sajnos elromlott a kábele megtört,és csak remington márkájút tudtam venni(sleek and curl),de ezzel is megvagyok elégedve!Ez még talán fényesebbé is teszi a hajam.
szóval
most épp remington:)
2/7 anonim válasza:
Remington a legjobb!! Nekem minden hajvasalótól visszagöndörödött a hajam! A remingtonnal kisvadalom a hajam és a következő hajmosásig szögegyenes!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Rögtön gondoltam h a Remington lesz az egyik amit mondani fogtok :)
2011. dec. 17. 21:22
6/7 anonim válasza:
A változatosság kedvéért: Remington. :)
7/7 anonim válasza:
Babyliss Wet n Dry van nekem is már lassan szerintem 2-3 éve, előtte Moser volt, azt is szerettem nagyon. Nekem ez a Babyliss nagyon bejön.:) De a Remington lenne a másik, amit még vennék.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!