Ecset hiányába festhetem fésűvel a hajam?
Szóval az a helyzet hogy nincs ecsetem, és nem is kaptam sehol.Nem váltok színt, és lenövésem se nagyon van (talán fél centi), csak ki van kopva a vörös, és azt szeretném frísíteni.Arra gondoltam hogy van olyan fésűm, aminek az egyik felén sűrü a fogazat, a másíkon ritka, és hogy a sűrü feléle kenném a festéket és tincsenként befésülném a hajam.
Megtudom így csinálni?Persze utána össze maszíroznám!
Köszönöm a válszat.
Idő közben végül befestettem fésüvel, csak azért nem írtam ide mert nem jött válasz és nem gondoltam hogy még valaki foglalkozni fog a kérdéssel.
Jó lett, nem foltos egyáltalán, egyenletesen befogta.
Színváltásnál lehet az lett volna, de most inkább csak a meglévő szín fényét adtam vissza és így jó volt.
Próbáltam már egyszer fogkefével, de nekem nem sikerült azza begubancolta a hajam. :)
Amúgy jobb szeretek fodrászhoz menni, de már november elején azt mondta hogy csak a 2 ünnep közt tud fogadni, én pedig nem szeretnék fénytelen, fakó hajjal lenni ma a családi képeken. :)
Neked is Boldog Karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!