Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Neki van igaza vagy nekem?

Neki van igaza vagy nekem?

Figyelt kérdés

Anyám nem engedi,hogy bármit csináljak a hajammal.Nem vágathatok belole, még egy kicsit se,mert szerinte z igy jo neked,de alényeg hogy már afejem is fáj tole,mert nem csak hosszu,de nagyon vastag is. nem festhetem be,mert akkor mindig kellessz festenem a hajamat,jo,hogy azt megengedi,hogy vasaljam,de azt csak ritkán csinálom,mert tudom, hogy árt a hajamnak,ami már igy is tonkre van.engem ez már nagyon zavar,foleg hogy nem nyirathatok belole.6 évesen volt a legrovidebb hajam,ami kb.a vállamig ért,azota mindig a derek aláig.ha már nagyon hosszu egy picit lenyir belole,de azt is o.hogyan vennétek rá az anyukátokat,hogy ne o mondja meg,mit tehettek a hajatokkal?

14/L

2011. dec. 21. 16:43
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
anya azt mondja a festést csak azért nem engedi,mert ha egyszer befestem akkor már mindig kellesz,mert a lenovés csunya lessz.és megértem ezt ahogy azt is,hogy még ráérek,de nagyon szeretnék már végre változni egy kicsit,mert min dig ugyan olyan voltam,és én csak uj kulsot akarok.
2011. dec. 23. 17:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Ahhoz nem kell feltétlenül festés, én asszem talán 1 éve vágattam le pont, rövidebb lett, normál frufru, teljesen megváltozott az arcom, van aki alig ismert fel. :D Ha gondolod küldj egy képet privibe, az arcod ki is takarhatod, csak a hajad lássam és tudok akkor ajánlani valami frizurát, amibe még anyud is belemenne és jól is állna. :)
2011. dec. 26. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!