Neki van igaza vagy nekem?
Anyám nem engedi,hogy bármit csináljak a hajammal.Nem vágathatok belole, még egy kicsit se,mert szerinte z igy jo neked,de alényeg hogy már afejem is fáj tole,mert nem csak hosszu,de nagyon vastag is. nem festhetem be,mert akkor mindig kellessz festenem a hajamat,jo,hogy azt megengedi,hogy vasaljam,de azt csak ritkán csinálom,mert tudom, hogy árt a hajamnak,ami már igy is tonkre van.engem ez már nagyon zavar,foleg hogy nem nyirathatok belole.6 évesen volt a legrovidebb hajam,ami kb.a vállamig ért,azota mindig a derek aláig.ha már nagyon hosszu egy picit lenyir belole,de azt is o.hogyan vennétek rá az anyukátokat,hogy ne o mondja meg,mit tehettek a hajatokkal?
14/L
Régebben nekem se akarta engedni anyukám, hogy levágassam, mert már elég hosszú volt. Végül abba beleegyezett, aztán most, hogy megint hosszú, mindig visszaemlegeti, hogy az milyen jó voltXD.
Szóval lehet, hogyha levágatod, akkor már tetszeni fog neki.
A festést, hát, azt lehet, hogy nem fogja engedni. Ha sötétebb hajat akarsz, akkor használj fekete szinezőt, én olyat használtam, mielött festeni kezdem, és csak sötétbarnára kopott ki, pedig az eredeti hajam világosbarna. A szinezőt talán megengedné, mert z úgyis kijön, meg kevésbé káros.
na az h nemengedi h levagasd, az durva es nem igazsagos....de 14 evesen a festes mellett en sem allok...
17/L
14 évesen miért akarod festetni a hajad?
Én is ennyi idős vagyok és még csak eszembe se jutott befesteni a hajam.. ráérek még arra..
amúgy meg ha annyira festetni akarod, akkor inkább csak melíroztasd be.. és egyetértek anyukáddal h nem engedi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!