Most akkor kinek van igaza? Egészségesebb haj vagy sem?
Egyszer azt hallottam hogy amikor így tavasszal hullik a hajunk utána sokkal egészségesebb, ezt én is igy gondolom , mert tapasztaltam , de barátnőm a minap leosztott hogy ez egy hülyeség, és attól mert tavasszal a fél hajam kihullik( mert nekem ugyanis ilyenkor nagyon nagyon hullik a hajam ) nem lesz egészségesebb.Viszont én ezt ugy gondolom hogy miután kihullanak a hajszálaim egészséges hajszálak nőnek a helyükre , addig míg a vasalással ezeket is tönkre nem teszem :(
Most akkor kinek van igaza? mert eléggé elbizonytalanított!
hát sztem logikus, ha új nő ki akkor az egészségesebb mint volt.
de amúgy ez már kezd enyhe túlzás lenni, ezaz egészséges haj mánia...akkor ne nyúlj hozzá, megse fésüld és mégcsak megse mossad, mert minden káros..:S ezmár enyhén elvan túlozva szerintem. mossad, formázzad, csinálj vele amit akarsz, de ne feledkezz meg a fodrászhoz járásról és néha pihentesd a hajad és nemlesz semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!