Tudtok póthajra jó hajpakolásokat?
én se értem minek
méh ha igazi hajból is van
akkor se kell neki pakolás
de ha nem él akkor minek rá
hiába raksz rá akármit ha egyszer műhaj
A hajunk, ami a fejbőrünkből nő, már az sem él!!! - mégis használunk rá balzsamot és pakolást.
Gondolom azért akarja rátenni, mert simább, puhább lesz, nem annyira kócolódik majd össze vagy valami ilyesmi lehet a háttérben. Szerintem a házi olajos pakolásokat kerüld el és a fújósat, amit nem kell kiöblíteni azt sem tenném rá. Valami egyszerű kimoshatósat válassz, nem kell feltétlenül valami drága márkásat. Pl a Kallos nagy tégelyes hajpakolásai nagyon jók, főleg a tejproteines, mert annak nagyon jó illata van és nem is drága.
"A hajunk, ami a fejbőrünkből nő, már az sem él!!!"
Nofene!
Az én hajhagymáim szerencsére köszönik, még élnek és virulnak, így táplálják a hajszálaimat is - ergo az én hajam él.
Póthajnál - még ha igazi hajból készült is, ez már nem így működik. A felületére ugyan tudsz hatni - rácsücsül szépen a szilikon-, de azt a hajat már nem fogod hidratálni.
Köszönöm. Hallottam már h ez a tejproteines pakolás nagyon jó:) kipróbálom.
Ja és nem "műhaj" hanem igazi...és sokkal tobb törődést igényel mint a saját hajunk mert hamar kiszárad,nagy észlény lehetsz!
Ne nyelvészkedjen aki nem ért hozzá.
A műhaj meg a póthaj nem ugyan az. A póthaj lehet műhaj de fordítva ez már nem igaz.
A fejből kinőtt hajszál nem él. Egy elhalt szövet. Olyan mint a lenőtt köröm.
Levágott póthajakra (kiváltképp ha vegykezelt) valami szilikontartalmú balzsam vagy pakolás, esetleg hajvégápoló a legjobb mert beszívni ígyse- úgyse fogja de a szilikon legalább befedi a külsejét és ettől sima lesz. Kevésbé gubancolódik.
Rossmannban árulnak szilikonos hajvégápolót 600-1000 Ft között szokott lenni az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!