Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanások elmulasztása -...

Taboo19 kérdése:

Pattanások elmulasztása - Gyors segítséget kérnék - Hogyan lehetne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy nagyon sok ilyen kérdés van, nekem mégis nagyon fontos lenne, ha valaki tudna segíteni.

[Aki olyan választ tud nekem adni, amely tényleg segít annak 5000HUF összeget átutalok a bankszámlájára - ez komoly]

20 éves fiú vagyok. Már több éve folyamatosan pattanásos az arcom. Nem olyan eszméletlenül sok van, de azért elég zavaró mennyiség. Az a helyzet, hogy kicsit több mint 1 hét múlva találkozóm lesz egy lánnyal és szeretném, ha addigra normálisan néznék ki. Nagyon sok dolgot kipróbáltam már, mégsem találtam olyan dolgot, amely segített volna eltüntetni őket.

Kérlek titeket csak hozzáértők írjanak. Mint említettem, az a személy aki segíteni tud nekem, 5000Ft jutalomban részesítem. (Ha tényleg tudsz segíteni és szeretnéd az 5000Ft-ot felveheted velem a kapcsolatot e-mailen keresztül).

Előre is köszönöm válaszaitokat.

2011. dec. 19. 00:10
1 2
 11/17 anonim válasza:

szia!:)

Sajnos eléggé hozzá értő lettem a több éves szenvedésem alatt, így rengeteg terméket ki is próbáltam.Ajánlanám az aknesolt, mert az volt a legjobb készítmény ami hatott is, de sajnos azt már nem árulnak sehol, mert költséges előállítani egy alkotóeleme miatt :( Ha hosszú távú eredményt szeretnél elérni, folyamatosan időt kell szánnod a bőrödre. Először is próbáld ki a Clean&Clear miteszer eltávolítót. 2 az egyben arclemosó és maszk. Nekem segített és így kevésbé alakulhat ki pattanás. Sokkal szebb lesz a bőröd ha folyamatosan használod. Másrészt a pattanásokra az élesztőt és a kamillát ajánlom. Tegyél egy pici élesztőt pohárba, és önts rá pár csepp vizet amitől krém szerű állaga lesz. Hagyd rajta amíg meg nem szárad. Arcmosásnál pedig csak teafa szappant használj az ára kb 700ft. Nekem bevált! Egyébként ha szánsz rá időt menj el kozmetikushoz aki nagyon szépen ki tudja neked tisztítani.Sajnos nekem nincs rá keretem így csak nagy ritkán tudok elmenni, de ha te most kérsz időpontot a találkozóra meg is gyógyul az arcod. Bőrgyógyász pedig írhat fel erősebb készítményt is. Mivel neked is aknés problémád van ezért elég valószínű hogy a gyengébb készítmények nem segítenek. A legjobb amit tehetsz, hogy elmész a bőrgyógyászatra. Hidd el segíteni fog!:)) Sok sikert a találkozóhoz!:)

2011. dec. 19. 14:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Ezek a boltiszarok, nem ernek semmit hosszu tavon, Nekem ami bevalt, az az elesztor maszk, hetente 2x. Fel scomag elesztot osszevekersz egy csepp(!!) mezzel, felviszed a borodre , 20 perc utan lemosod. Egy het alatt mar latszik a valtozas.
2011. dec. 19. 14:35
 13/17 anonim ***** válasza:
*elesztos maszk, csomag
2011. dec. 19. 14:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Pattanás? Fogkrém!!!!
2011. dec. 19. 14:48
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Igen egyébként zsíros a bőröm.

Valaki össze tudná foglalni pár pontba, hogy akkor most mit is tegyek pontosan és milyen termékeket vásároljak? Az élesztős pakolást nem tudom megtenni, mivel olyan helyen vagyok ahol ez nehezen kivitelezhető.

2011. dec. 19. 15:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát nem akarlak elkeseríteni, ha több év, akkor már elmúlt a tindézser kor :D

Én 21 éves vagyok, nekem kb 6 éve tart ez az állapot. Voltam bőrgyógyásznál, kozmetikusnál, szedtem bogyókat, kipróbáltam minden drogériás és gyógyszertári fost, és házi akármiket is. Nekem sem olyan sok van, de nagyon zavar, főleg mert világos a bőröm, és látszik rendesen...

Én nem ajánlok kb semmit, amit az előttem szólók írtak.

Belső okot kell keresned. Vizsgáltasd ki magad rendesen.

Én jövőhéten megyek vérvételre, h van e vmi gyulladás a szervezetemben, aztán fogorvos, aztán endokrinológus, hátha valami pajzsmirigy cucc.

Ha évek óta ilyen a bőröd, egy hét alatt nem lesz jobb. De hogy ne legyél eldurvulva, a taliig kerüld a cukrot és a tejtermékeket, igyál sok vizet.

Tényleg nem érdemes ennyi fost összevásárolgatni, én már meg se merném számolni, mennyit költöttem hiába.

21L

2011. dec. 19. 19:38
 17/17 anonim válasza:
hiaba hasznalsz akarmit,ami ki kell jojjon a borodon igyis ugyis ki fog jonni...marmint a pattanas...ha zsiros a borod,akkor ne fogyassz tej termekeket,diszno hust vagy egyeb zsiros dolgokat,dietazzal...de ennek nem lesz meg a latszata 1 het utan...legalabb egy par honap,fogyassz tobb folyadekot,gyumolcsot es zoldseget,es tobbszoros kezmosas,ezt ne felejtsuk el...:)
2011. dec. 28. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!