Pattanások elmulasztása - Gyors segítséget kérnék - Hogyan lehetne?
Sziasztok!
Tudom, hogy nagyon sok ilyen kérdés van, nekem mégis nagyon fontos lenne, ha valaki tudna segíteni.
[Aki olyan választ tud nekem adni, amely tényleg segít annak 5000HUF összeget átutalok a bankszámlájára - ez komoly]
20 éves fiú vagyok. Már több éve folyamatosan pattanásos az arcom. Nem olyan eszméletlenül sok van, de azért elég zavaró mennyiség. Az a helyzet, hogy kicsit több mint 1 hét múlva találkozóm lesz egy lánnyal és szeretném, ha addigra normálisan néznék ki. Nagyon sok dolgot kipróbáltam már, mégsem találtam olyan dolgot, amely segített volna eltüntetni őket.
Kérlek titeket csak hozzáértők írjanak. Mint említettem, az a személy aki segíteni tud nekem, 5000Ft jutalomban részesítem. (Ha tényleg tudsz segíteni és szeretnéd az 5000Ft-ot felveheted velem a kapcsolatot e-mailen keresztül).
Előre is köszönöm válaszaitokat.
szia!!
arc radirt probáld meg!
egyik barátnömön segitett.komolyan.
szia! ne egyél tejterméket és vegyél a boltban algás ligetszépeolaj kapszulát azt szedd! valamint menj el szoliba és nem is kell venned arcradírt hanem biztos van otthon cukor..vizezd be az arcod és cukorral vagy só is jó dörzsöld át persze óvatosan(kb heti 3x)...érezni fogod a különbséget :)
egy hét alatt nem fog elmúlni,de ezek sokat segítenek hogy jövőhétre jobb legyen a bőröd és persze utána se hagyd abba! esetleg ha leszárítani kell egyet tegyél rá fogrémet és ne piszkáld csak minden este tegyél rá fogrémet párnapon belül elmúlik :)
elég reggel és este a hideg vizes arc mosás... az se jo ha tul sokszor mosol arcot! igyál rengeteg vizet,hogy sokszor pisilj és távozzanak a káros anyagok.
remélem rendbe jössz,ha nem is egy hét alatt,de fél éven belül...sajnos 1 hét alatt nem lehet meggyógyítani ezt
Nekem is hasonló problémám volt, ezek váltak be.
A legjobban: Rejuvenál. Bioboltokban meg ilyesmi helyeken lehet kapni, egy tubus kb. 400 forint és pont egy hétig elég, ha minden nap használod. Nagyon megéri és nagyon gyorsan hat. Először naponta, aztán elég hetente 1-2szer, eléggé szárítja a bőrt sok használat után.
Zineryt. Ezt pedig orvos írhatja fel, nem is olyan olcsó de már 3 nap alatt látható a javulás.
Kamillás gőzölés és élesztőpakolás. Gőzölés után a Rejuvenál is többet használ amúgy. Élesztőt összekeversz tejjel (én rizstejjel szoktam) és mézzel hogy kenhető legyen és rajthagyod az arcodon, még meg nem szárad, aztán ledörzsölöd.
Radírozástól meg arcmosástól nem fog elmúlni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!