Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanások elmulasztása -...

Taboo19 kérdése:

Pattanások elmulasztása - Gyors segítséget kérnék - Hogyan lehetne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy nagyon sok ilyen kérdés van, nekem mégis nagyon fontos lenne, ha valaki tudna segíteni.

[Aki olyan választ tud nekem adni, amely tényleg segít annak 5000HUF összeget átutalok a bankszámlájára - ez komoly]

20 éves fiú vagyok. Már több éve folyamatosan pattanásos az arcom. Nem olyan eszméletlenül sok van, de azért elég zavaró mennyiség. Az a helyzet, hogy kicsit több mint 1 hét múlva találkozóm lesz egy lánnyal és szeretném, ha addigra normálisan néznék ki. Nagyon sok dolgot kipróbáltam már, mégsem találtam olyan dolgot, amely segített volna eltüntetni őket.

Kérlek titeket csak hozzáértők írjanak. Mint említettem, az a személy aki segíteni tud nekem, 5000Ft jutalomban részesítem. (Ha tényleg tudsz segíteni és szeretnéd az 5000Ft-ot felveheted velem a kapcsolatot e-mailen keresztül).

Előre is köszönöm válaszaitokat.

2011. dec. 19. 00:10
1 2
 1/17 irenbaba válasza:

szia!!

arc radirt probáld meg!

egyik barátnömön segitett.komolyan.

2011. dec. 19. 00:38
 2/17 A kérdező kommentje:
Egy kicsit bővebben tudnád részletezni, milyen arcradír, stb. Előre is köszönöm.
2011. dec. 19. 00:43
 3/17 anonim ***** válasza:

szia! ne egyél tejterméket és vegyél a boltban algás ligetszépeolaj kapszulát azt szedd! valamint menj el szoliba és nem is kell venned arcradírt hanem biztos van otthon cukor..vizezd be az arcod és cukorral vagy só is jó dörzsöld át persze óvatosan(kb heti 3x)...érezni fogod a különbséget :)

egy hét alatt nem fog elmúlni,de ezek sokat segítenek hogy jövőhétre jobb legyen a bőröd és persze utána se hagyd abba! esetleg ha leszárítani kell egyet tegyél rá fogrémet és ne piszkáld csak minden este tegyél rá fogrémet párnapon belül elmúlik :)

2011. dec. 19. 01:05
 4/17 anonim ***** válasza:
ja és szolival óvatosan ha fehér vagy...max5 perc ne hogy leégj! az is leszárítja a patikat és utána valami hidratáló krémmel kend be az arcod
2011. dec. 19. 01:07
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaidat. Ki fogom próbálni, és mondom, ha sikerült. További megoldásokat azonban még elfogadnék.
2011. dec. 19. 01:16
 6/17 A kérdező kommentje:
Azt valaki meg tudja mondani, hogy mennyire jó az a technika, hogy gyakran (minden kézmosásnál) hideg vízzel többször leöblítem az arcomat? Ez segít vagy csak rosszabb lesz?
2011. dec. 19. 01:18
 7/17 anonim ***** válasza:

elég reggel és este a hideg vizes arc mosás... az se jo ha tul sokszor mosol arcot! igyál rengeteg vizet,hogy sokszor pisilj és távozzanak a káros anyagok.

remélem rendbe jössz,ha nem is egy hét alatt,de fél éven belül...sajnos 1 hét alatt nem lehet meggyógyítani ezt

2011. dec. 19. 01:34
 8/17 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló problémám volt, ezek váltak be.

A legjobban: Rejuvenál. Bioboltokban meg ilyesmi helyeken lehet kapni, egy tubus kb. 400 forint és pont egy hétig elég, ha minden nap használod. Nagyon megéri és nagyon gyorsan hat. Először naponta, aztán elég hetente 1-2szer, eléggé szárítja a bőrt sok használat után.

Zineryt. Ezt pedig orvos írhatja fel, nem is olyan olcsó de már 3 nap alatt látható a javulás.

Kamillás gőzölés és élesztőpakolás. Gőzölés után a Rejuvenál is többet használ amúgy. Élesztőt összekeversz tejjel (én rizstejjel szoktam) és mézzel hogy kenhető legyen és rajthagyod az arcodon, még meg nem szárad, aztán ledörzsölöd.

Radírozástól meg arcmosástól nem fog elmúlni...

2011. dec. 19. 02:26
 9/17 anonim ***** válasza:
Írass fel a háziorvosoddal Duac gélt (kb. 3000 Ft.), max. 1 hét alatt rendbe teszi. (Szerintem jobb, mint a Zineryt, már mindkettőt próbáltam.) Csak vigyázz, mert szárít, szóval kell mellé valami jó hidratálókrém nappalra.
2011. dec. 19. 11:28
 10/17 anonim ***** válasza:
Zsíros a bőröd? iden este tisztiítsd le bőrradírral, de alegfinomabbal, és kendd be niveával, ne azzal a kés tudusossal, hanem azzal a nagyon mműanyag fehérrel. íreggel arctej, és valami szárítós krém. Heti egyszer gőzöldd ki, és nomkodd ki egy papírzsepivel a fekete miteszereket, és a fehérebb pattikat. íííííííperce reggel és este a krémezés előtt tonik (ezt a bőríousod döni el, hogy milyen) Lehetőleg az összes krém, lemosó egyfajta legyen, bár nekem minden nivea, csak a szárítós krémem nem, de nincs belőle baj. Tegyél rá lehúzható arcmaszkot, pár napra rá meg pakolás. Azt szabad sűrűbben is. nekem nappalra a pattanásokra való krém jól lemttítja az arcom, és a pettik is halványolnak. Ha kinyomkodod őket, utána ha gennyezik vérzik azt tonikkal jól kendd be, és tegyél rá neogranormont, mert az elmúlasztja a sebeket.
2011. dec. 19. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!