Hogy zajlik egy bikinivonal gyantázás kozmetikusnál? Bugyit le kell venni?
Figyelt kérdés
még sosem voltam ilyenen, eddig csak borotváltam ott lenn. Most hagytam teljesen megnőni, de elég hosszú a szőr. Mekkora legyen amikor megyek gyantáztatni? vágjam vissza olyan egy centisre? Le kell venni bugyit is? Mennyire fáj? Olyan fazont szeretnék, h fürdőruha alól ne lógjon ki semmi. köszi2011. dec. 13. 16:55
1/8 anonim válasza:
Nem kell levenni a bugyit,elég ha elhúzod onnan ahol szeretnéd hogy leszedje a szőrt.Pár milisen már lehet gyantázni,én a helyedben kicsit visszavágnám de szerintem megoldja a kozmetikus is ha úgy van:)(de ezt meg is kérdezheted akár amikor időpontot kérsz)Először biztos fájni fog,de igazán ki lehet bírni,ez ne tartson vissza.
2/8 anonim válasza:
bocsánat, de miért akarsz télen olyan fazont ami a fürdőruha alól nem lóg ki? azt gondolom csak nem fogsz fürödni ilyenkor a Balatonban.
3/8 anonim válasza:
Én a helyedben tuti meghagynám..nézd az előnyét..tél van..legalább van ami melegít lent..kevesebb gáz számla stb..és még divatot is űzhetsz vele..pl belehet rasztázni vagy fonni..
4/8 anonim válasza:
Gondolom uszodába jár vagy hasonló. Én is rendszeresen megyek úszni, és nem hiányzik, hogy bármi kilátszódjon :)
5/8 A kérdező kommentje:
uszi miatt kell igen. Csak nagyon szégyenlős vagyok, és nem merek elmenni a kozmetikushoz :S :D
2011. dec. 13. 20:53
6/8 anonim válasza:
Akkor ne menj. Amúgy meg Befogs* szarni a fájdalomtól. Nővérem lassan egy éve jár, de ő is azt mondja, hogy nagyon fáj.
7/8 A kérdező kommentje:
húha. Akkor lehet h maradok a borotvánál :S
2011. dec. 13. 22:58
8/8 anonim válasza:
Tegnap voltam először és nekem nem fájt annyira.
A kozmetikus azt mondta, h legalább 10 napos legyen, mert nem nőnek u.olyan gyorsan a szálak.
Ahol én voltam ott felvehettem ilyen egyszer használatos textilbugyit, de gondolom van ahol magadon hagyhatod a sajátod, vagy azt mondja h vedd le.
Jah és én brazilt csináltattam, szal a fazon gyanta kevésbé vészes.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!