Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen két gyantázás között?

Milyen két gyantázás között?

Figyelt kérdés
Sötét és sűrű szőrzet van a karomon, és szeretném legyantáztatni. A kérdésem az, hogy miután legyantázták utána mekkorára kell visszanöveszteni, hogy újra le lehessen? És hogy néz ki a köztes állapot? Mert milyen az, hogy sima, aztán meg hetekig ott vannak a rövid kis szőrszálak mire megnő megfelelő hosszúságra. Főleg olyanok válaszát várom akiknek sötét szőr van a karjukon.
2011. dec. 6. 09:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is sötét szőrű a karom. Én legyantáztatom, és kb. 3-4 hét múlva megyek újra. Majdnem teljesen visszanő ennyi idő alatt. Mindig úgy nő nekem, hogy először nagyon gyorsan, egy hét után már látszik a növekedés, aztán utána lassan nő. De lehet, hogy nem kell megvárni, hogy teljesen megnőjön, egyébként ezt nem szeretem a gyantában, hogy egy csomót kell várni, hogy újra le lehessen szedni. Hát remélem segítettem egy picit. :D
2011. dec. 9. 20:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Meg kell várni míg elég hosszú lesz ami kb 3-4 hét embertől függően. Én a karom nem gyantázom mert szőke a szőröm, de a lábamon sötétszürke így ott csapatom neki gyantával. Meg kell várni míg visszanő de nekem egyre kevesebb nő vissza és ha nem olyan a fényviszony észre se veszem hogy kinőtt. Intim helyre pedig csakis a gyanta!! :D
2011. dec. 15. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!