Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Otthoni arcápolás, ti hogyan...

Otthoni arcápolás, ti hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Arcot mosok Baba szappannal, nekem ennyi elég. :D Túl zsiros am bőrőm, hogy bármi mást kenjek rá...
2009. máj. 16. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én reggel hidegvízzel megmosom meg este is hidegvíz + szappan. Néha napközben is megszoktam mosni. Nem használok arckrémet. Miteszereimre szoktam ezt használni minden nap : [link]

Arcradírózni szoktam heti 1x. Arckrémet nem használok. Nem pattanásos az arcom és nem is zsíros.

18/L

2010. júl. 5. 16:19
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
*radírozni
2010. júl. 5. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

hidegvíz--->arctisztító---> várok 5 percet---> majd uborka pakolás

ettől nekem szép sima lesz a bőröm és nem is vagyok pattanásos

2010. júl. 5. 17:53
 5/8 anonim válasza:
100%
reggel tonik, majd arckrém, ha hideg van(téli), vagy tűz a nap(nyári), este naponta használható arcradír, arclemosó krém, majd tonik és éjszakai hidratáló arckrém, ha nincs túlk meleg.......alkalmak előtt, pedig többféle arcradír, arcpakolás, stb.
2010. aug. 14. 15:57
 6/8 anonim válasza:
100%

utolsó válaszoló

kifesteni nem akarod magad lefekvés előtt ?

2010. szept. 5. 10:43
 7/8 A kérdező kommentje:
nem szabad minden nap arc radírozni:S én egy héten 2szer szoktam de van úgy hogy csak heti egyszer:) általában akkor pont amikor hajat mosok:D
2010. szept. 5. 12:06
 8/8 anonim ***** válasza:

reggelente frissítő arclemosó

amikor hazaérek sminklemosó tejjel leszedem a sminket aztán felkenek egy kis mattító arckrémet

ha van pattanásom teszek rá ilyen hűsítő akármit

hetente 1X arcradír

meg ha nagyon sok pattanásom van van mitesszer stb. akkor ilyen pórusösszehúzó tonikot is használok

2010. nov. 16. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!